Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Ύπαιθρος:
Newspaper website Website







Recognized text:
Δεν κάνει πίσω η Εφορία
Στο μικροσκόπιο των
Αρχών τα συμφωνητικά
ΑΙΟΠΡΟΒΕΙΟ ΚΡΕΑΣ
και εκτροφεις
φετ0s οι εμποροι
στα αμνοερίφια
ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ
Ομαλά κινείται
η σεζόν, περιμένοντας
την πασχαλινή άνοδο
ΣΕΛ. 5
ΣΕΛ.21
ΣΕΛ. 26-27
ΜΕΓΑΛΗ
ΠΡΟΣΦΟΡΑ
EMAIDKOMIA
για τ0us αναγνωστες μαs
Συγκέντρωσε τα απαραίτητα
κουπόνια και απόκτησε εντελώς
ΔΩΡΕΑΝ ένα εργαλείο γνώσns!
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΕΗ
www.ypaithros.gr
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ
Πότε «κουρεύονται»
οι αποδ0xes των
ενεργων
συνταξιούχων
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 l ΕΤΟΣ 3ο Ι ΑΡ. ΦΥΛΛΟΥ 125 I [email protected] l ISSN: 2459-3206 | Τιμή: €2
ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΓΕΩΡΓΙΑΣ
ΣΕΛ.30
Παίρνει ΦΕΚ
η απόφαση για τα
Σχέδια Βελτίωσns
ΤΟ 1/3 ΤΩΝ ΕΝΙΣΧΥΣΕΩΝ
* Απειλή η σύγκλιση των άμεσων πληρωμών
* Καθησυχαστικός στην «ΥΧ> ο Β. Αποστόλου
ΕΥΦΥΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑ
Ti κρύβεται πίσω από
ένα πολυβραβευμένο
και ανταγωνιστικό
ελαιόλαδο
ΣΕΛ.12
ΛΙΑΝΙΚΗ
Επιστροφή με
ανοιγμα σε μικρ0US
παραγωγ°us ano
τη SPAR
ΣΕΛ. 32
ΣΥΝΕΝΤΕΥΕΗ Γ. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ
Η ευρυζωνικότητα
στην υπηρεσια
παραγωγήS ΣΕΛ. 10-111 >
ΚΡΑΣΙΑ ΚΑΡΑΒΑΝΑ
Μια παράδοση
χρονων γινεται
τολμηρό
εγχείρημα
ALM mall
ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ
ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΝΕΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ
Πιστώνονται 210 εκατ. ευρώ τιs επόμενες ημέρεs
A. 20
ΣΕΛ.6

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Σημαντικές προσωπικότητες στο 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Ανάπτυξη της Ελληνικής Γεωργίας, που ξεκινά την Πέμπτη 25/4
    Εκπρόσωποι από όλο το φάσμα του πολιτικού κόσμου αλλά και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, κορυφαίες θεσμικές και επιχειρηματικές προσωπικότητες του πρωτογενούς και ευρύτερου αγροδιατροφικού τομέα, και εμπειρογνώμονες από την Ελλάδα και την ΕΕ θα δώσουν το «παρών» την Πέμπτη 25 και την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 στις εργασίες του 10ου Πανελλήνιου Συνεδρίου για την Ανάπτυξη της […] The post Σημαντικές προσωπικότητες στο 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Ανάπτυξη της Ελληνικής Γεωργίας, που ξεκινά την Πέμπτη 25/4 appeared first on ypaithros.gr.
  • Έρχεται την Πέμπτη 25/4 το 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Ανάπτυξη της Ελληνικής Γεωργίας από τη GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ
    Παραμονές των ευρωεκλογών, με ανοιχτά τα ζητήματα βιωσιμότητας της ελληνικής και της ευρωπαϊκής γεωργίας που θέτουν οι εκπρόσωποι του αγροτικού κόσμου ανά την ΕΕ, η 10η πανηγυρική έκδοση του Πανελλήνιου Συνεδρίου για την Ανάπτυξη της Ελληνικής Γεωργίας, με θέμα «Ποια ΚΑΠ θέλουμε σε Ελλάδα και Ευρωπαϊκή Ένωση; Τα μεγάλα αγροτικά ζητήματα του παρόντος και του […] The post Έρχεται την Πέμπτη 25/4 το 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Ανάπτυξη της Ελληνικής Γεωργίας από τη GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ appeared first on ypaithros.gr.
  • ΑΠΕ: Οι φιλόδοξοι στόχοι της Ευρώπης για τον ενεργειακό μετασχηματισμό
    των Βικτωρίας Αποστολοπούλου και Πόπης Θεοδωροπούλου Η Ευρώπη φιλοδοξεί να γίνει η πρώτη κλιματικά ουδέτερη ήπειρος στον κόσμο έως το 2050, θεσπίζοντας ένα πακέτο μέτρων που έχει ως στόχο να επιτρέψει στους Ευρωπαίους πολίτες και τις επιχειρήσεις να επωφεληθούν από τη βιώσιμη πράσινη μετάβαση. Η χρήση Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, συμπεριλαμβανομένων της μείωσης των εκπομπών αερίων του […] The post ΑΠΕ: Οι φιλόδοξοι στόχοι της Ευρώπης για τον ενεργειακό μετασχηματισμό appeared first on ypaithros.gr.
  • Οι λευκές φράουλες τραβούν το ενδιαφέρον στην Κίνα
    Ο ψυχρότερος καιρός άσκησε τη δική του επιρροή στην παραγωγή, την ποιότητα, αλλά και το εμπόριο φράουλας στην Κίνα, επιδρώντας κατ’ επέκταση και στις τιμές, καθώς η παραγωγή βγήκε νωρίτερα στις αγορές. Στη χώρα, οι τάσεις για νέες ποικιλίες συνεχίζονται με το λευκόσαρκο προϊόν να κερδίζει έδαφος, κατευθύνοντας και τις φυτεύσεις. Καλές τιμές και διακίνηση αναφέρονται […] The post Οι λευκές φράουλες τραβούν το ενδιαφέρον στην Κίνα appeared first on ypaithros.gr.
  • Το Ευρωκοινοβούλιο αποφασίζει για την αναθεώρηση της ΚΑΠ
    Στην τελική ευθεία μπαίνει η έγκριση των αλλαγών των κανονισμών της νέας ΚΑΠ, καθώς η Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου αναμένεται να ψηφίσει την αναθεώρηση της ΚΑΠ στη σύνοδο της ερχόμενης εβδομάδας. Ο φάκελος θα εξεταστεί με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, όπως ήδη έχει συμφωνηθεί, προκειμένου να επιτευχθούν το συντομότερο οι αλλαγές, και πριν διαλυθεί το σώμα […] The post Το Ευρωκοινοβούλιο αποφασίζει για την αναθεώρηση της ΚΑΠ appeared first on ypaithros.gr.