Next

Πρωτοσέλιδο Ύπαιθρος:
Newspaper website WebsiteRecognized text:
ΑΡΘΡΟ-ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
και όχι μόνο!
Οι αγροτικέs εισροές
στο μικροσκόπιο
ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ
Στο στόχαστρο
των Βρυξελλών
οι Πωλήσεις Κάτω
του Κόστ0us ΣΕΑ 6,8
Βήμα-βήμα η ένταξη
στα Σχέδια Βελτίωση
Αναλυτικός οδηγός
για τουs δικαιούχ0US
ΣΕΛ.56
ΣΕΑ. 44-45
ΜΕΓΑΛΗ
ΠΡΟΣΦΟΡΑ
για τουs αναγνωστες μαs
Συγκέντρωσε τα αΠαραίτητα
κουπόνια και απόκτησε εντελώς
ΔΩΡΕΑΝ ένα εργαλείο γνώση$!
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΕΗ
www.ypaithros.gr
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 | ΕΤΟΣ 3ο Ι ΑΡ. ΦΥΛΛΟΥ 122 l [email protected] | ISSN: 2459-3206 | Τιμή: €2
ΣΦΟΥΓΓΑΡ
Intr ΣΤΑ ΧΡΕΗ
ΠΩΣ ΘΑ ΚΟΥΡΕΥΤΟΥΝ
ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΟΣΔΕ
19ΚΕΝΤΡΑ
ΑΠΟ ΟΛΗ
ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
υποσχονται
εγκυρότητα και
ολοκληρωμένες |
υπηρεσιες
BANK OF GREECE
ΣΕΛ 23-34
ΣΕΛ. 4-5
ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
Οι μειώσεις
KANNABH
AIrONPOBEIO
0ι διαξιφισμοί στη Βουλή
ΕΛΑΣΣΟΝΑ
Αλλάζει
Greek heese
0.89)
δεν Περιόρισαν το έντονο
! την καλλιέργεια
ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΠΕΤΡΕΑΊ
Στον καυστήρα
των συμψηφισμών
έφτασαν
την τιμή
στα 30
λεπτά
Με σκοτωμένες
τιμες εξάγεται
η φέτα
Βλέπουν και τα 34
λεπτά τα Japonica
το συστημα
gaiasense
ΣΕΛ.43
ΣΕΛ 37
ΣΕΑ9-10
ΣΕΛ. 13

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
 • Άδοξο τέλος για την εξαγωγική σεζόν του επιτραπέζιου σταφυλιού
  Με καταστροφικά αποτελέσματα, τόσο για τους παραγωγούς όσο και για τις επιχειρήσεις, ολοκληρώθηκε η εξαγωγική καμπάνια των επιτραπέζιων σταφυλιών. Όπως αναφέρει σε σχετικό σχόλιό του ο ειδικός σύμβουλος του Incofruit Hellas, Γιώργος Πολυχρονάκης, οι εξαγωγές διαμορφώθηκαν σε 49.639 τόνους, δηλαδή μειωμένοι 18,7% έναντι του 2021 Mεγάλες ποσότητες όψιμων επιτραπέζιων σταφυλιών έμειναν τελικά ασυγκόμιστες. Αντίθετα, σύμφωνα […] The post Άδοξο τέλος για την εξαγωγική σεζόν του επιτραπέζιου σταφυλιού appeared first on ypaithros.gr.
 • Αμερικανική Γεωργική Σχολή: Παραγωγή αγελαδινού τυριού από νωπό γάλα
  Σε μια καινοτομία στον τομέα της τυροκόμησης προχώρησε η Αμερικανική Γεωργική Σχολή, παρασκευάζοντας για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα τυρί από μη παστεριωμένο αγελαδινό γάλα, με ανώτερα χαρακτηριστικά και παράλληλη υψηλή επιχειρηματική αξία. Το επιτυχημένο εγχείρημα υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του έργου Raw cheese, από το Γραφείο Διαχείρισης Στρατηγικών Έργων της ΑΓΣ (SPMO) σε συνεργασία με […] The post Αμερικανική Γεωργική Σχολή: Παραγωγή αγελαδινού τυριού από νωπό γάλα appeared first on ypaithros.gr.
 • FAO: Συνεχίζεται η υποβάθμιση των «μαύρων» εδαφών
  Το επιφανειακό «μαύρο χώμα», γνωστό και ως παγκόσμιο καλάθι τροφίμων λόγω της γκάμας των καλλιεργειών που υποστηρίζει, συνήθως συνθέτει εξαιρετικά γόνιμα εδάφη, καθότι είναι πλούσιο σε οργανικά και θρεπτικά συστατικά. Για δεκαετίες, αυτό το πλούσιο σε άνθρακα έδαφος έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στην παγκόσμια γεωργική παραγωγή σιτηρών, ελαιούχων σπόρων, βοσκότοπων και κτηνοτροφικών συστημάτων. Επιπλέον, τα […] The post FAO: Συνεχίζεται η υποβάθμιση των «μαύρων» εδαφών appeared first on ypaithros.gr.
 • Εκσυγχρονισμός του συστήματος χορήγησης ταινιών ελέγχου οίνων ΠΟΠ
  Τις δυνατότητες της τεχνολογίας αξιοποιεί ο τομέας του κρασιού ανοίγοντας νέους δρόμους στη ψηφιακή εποχή. Σύμφωνα με όσα ανέφερε σήμερα η γενική γραμματέας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Χριστιάνα Καλογήρου στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που πραγματοποίησε η Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Αμπέλου και Οίνου το σύστημα ελέγχου των ΠΟΠ κρασιών της χώρας εκσυγχρονίζεται. Συγκεκριμένα, το […] The post Εκσυγχρονισμός του συστήματος χορήγησης ταινιών ελέγχου οίνων ΠΟΠ appeared first on ypaithros.gr.
 • Αχαΐα, Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία στην «9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2023»
  Στην Έκθεση Τροφίμων και Ποτών «9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2023», που θα πραγματοποιηθεί από 4 έως και 6 Φεβρουαρίου 2023 στο εκθεσιακό κέντρο MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ στην Αθήνα συμμετέχει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, σε συνεργασία με την Αγροδιατροφική Σύμπραξη της ΠΔΕ. Στόχος της συμμετοχής είναι η προβολή των αγροδιατροφικών προϊόντων και από τις τρεις περιφερειακές ενότητες Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας […] The post Αχαΐα, Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία στην «9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2023» appeared first on ypaithros.gr.