Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Ύπαιθρος:
Newspaper website WebsiteRecognized text:
ΑΝΑΑΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Τα μυστικά τns
ρύθμισns χρεών
για τουs αγροτες
ΑΙΓΟΠΡΟΒΕΊΟ
Πιέζουν τ1s τιμες
οι έμποροι
για το Πάσχα
ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΗ ΤΟΥ ΜΗΝΑ Η ΠΛΗΡΩΜΗ
Φουσκωμέν0s είναι
ο λογαριασμός των νέων
ασφαλιστικών εισφορών
ΣΕΛ. 8
ΣΕΛ.29
ΜΕΓΑΑΗ
ΠΡΟΣΦΟΡΑ
για τ0us αναγνωστες μαs
Συγκέντρωσε τα απαραίτητα
κουπόνια και απόκτησε εντελώς
ΔΩΡΕΑΝ ένα εργαλείο γνώσns!
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΕΗ
www.ypaithros.gr
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΊΟΥ 2018 l ΕΤΟΣ 3ο Ι ΑΡ. ΦΥΛΛΟΥ 1 2 1 I [email protected] l ISSN: 2459-3206 | Τιμή: €2
ANOIEAN
ΟΙ ΠΥΛΕΣ
ΤΟΥ ΟΣΔΕ
ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ
ΓΙΑ ΠΑΗΡΩΜΕΣ
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ
TI Πρέπει
να προσέξουν
ΟΙ Παραγωγοί
για την Ενιαία Αίτηση
Ενίσχυσns 2018
Σήμερα το απόγευμα
Συνδεδεμένες και
συμπληρωματικες
Πρασινίσματ0S,
Βασικής. Νέων
ΣΕΛ. 4-5
ΣΕΛ. 6
ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ
ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ Η ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΟ ΠΑΑ
ΣΕΛ. 38-39
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ
Δύο «κοπέλια» συλλέγουν
σε υψόμετρο 2.500
μέτρων ένα διαφορετικό
θυμαρίσιο μέλι
ΑΓΕΛΑΔΙΝΟ
Καμπανάκι για τιs τιμέs
Υάλακτ0s λόγω
ΑΚΤΙΝΙΔΙΟ
Απόβαση Νεοζηλανδών
για προιον και
συνεργασίες
στην Ελλάδα
ΣΕΛ. 36
ΣΕΛ 20
ΣΕΛ.21

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
 • Περισσότερα κονδύλια για το πρόγραμμα διανομής φρούτων, λαχανικών και γαλακτοκομικών στα σχολεία ζητούν οι ευρωβουλευτές
  Υψηλότερη χρηματοδότηση για το πρόγραμμα της ΕΕ για τα σχολεία ζητούν οι ευρωβουλευτές και καλούν τα κράτη-μέλη να δαπανήσουν τουλάχιστον το 10% του προϋπολογισμού τους σε εκπαιδευτικά μέτρα. Προτεραιότητα, όπως υπογραμμίζουν, πρέπει να δοθεί στα τοπικά και εποχικά προϊόντα. Ειδικότερα, οι ευρωβουλευτές της COMAGRI καλούν την Κομισιόν και τα κράτη-μέλη να αυξήσουν τον προϋπολογισμό του […] The post Περισσότερα κονδύλια για το πρόγραμμα διανομής φρούτων, λαχανικών και γαλακτοκομικών στα σχολεία ζητούν οι ευρωβουλευτές appeared first on ypaithros.gr.
 • Ολλανδία: Βοήθεια ύψους 50 εκατ. ευρώ σε αναπτυσσόμενες χώρες για το νερό
  «Η Ολλανδία ζητά να αντιμετωπιστούν οι παγκόσμιες προκλήσεις που σχετίζονται με το νερό», δήλωσαν ο υπουργός Υποδομών, Mark Habers, και η υπουργός Εξωτερικού Εμπορίου και Αναπτυξιακής Συνεργασίας της χώρας, Liesje Schreinemacher, κατά τη Διάσκεψη του ΟΗΕ για το Νερό στη Νέα Υόρκη, όπου υποσχέθηκαν οικονομική στήριξη στις αναπτυσσόμενες χώρες. Η εκδήλωση, που συνδιοργανώθηκε από την […] The post Ολλανδία: Βοήθεια ύψους 50 εκατ. ευρώ σε αναπτυσσόμενες χώρες για το νερό appeared first on ypaithros.gr.
 • FAS/USDA: «Προσωρινή» η επιβραδυντική τάση στην αγορά βιολογικών προϊόντων της Γερμανίας
  Το 2022 ήταν η πρώτη χρονιά στα χρονικά κατά την οποία η Γερμανία κατέγραψε μειωμένες πωλήσεις των βιολογικών της τροφίμων. Παρ’ όλα αυτά, η εν λόγω τάση αναμένεται να είναι προσωρινή, σύμφωνα με έκθεση προοπτικών της Υπηρεσίας Εξωτερικών Γεωργικών Υποθέσεων του αμερικανικού υπουργείου Γεωργίας (FAS/USDA), κάτι που σημαίνει ότι οι εισαγωγές από το εξωτερικό θα […] The post FAS/USDA: «Προσωρινή» η επιβραδυντική τάση στην αγορά βιολογικών προϊόντων της Γερμανίας appeared first on ypaithros.gr.
 • Διάθεση προϊόντων χωρίς μεσάζοντες από τους Ενεργούς Πολίτες Λάρισας
  Οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας διοργανώνουν διάθεση προϊόντων χωρίς μεσάζοντες, με προϊόντα ελληνικής παραγωγής, εξαιρετικής ποιότητας και ανταγωνιστικής τιμής, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Απριλίου στον χώρο στάθμευσης της Σκεπαστής Αγοράς Νεάπολης Λάρισας και ώρες 10:00-14:00. Από τη διάθεση προϊόντων χωρίς μεσάζοντες μπορούν να αγοράσουν προϊόντα όλοι ανεξαιρέτως οι πολίτες. Όσο περισσότερες ποσότητες διατεθούν […] The post Διάθεση προϊόντων χωρίς μεσάζοντες από τους Ενεργούς Πολίτες Λάρισας appeared first on ypaithros.gr.
 • Έως 15 Μαΐου οι δηλώσεις εφαρμογής από τους δικαιούχους του Υπομέτρου 8.1
  Μέχρι 15 Μαΐου 2023 θα υποβληθούν κατ’ εξαίρεση για το έτος 2022 οι ετήσιες δηλώσεις εφαρμογής από τους δικαιούχους του Υπομέτρου 8.1 «Δάσωση και δημιουργία δασικών εκτάσεων» του Μέτρου 8 του ΠΑΑ 2014-2020 – ανειλημμένες υποχρεώσεις του Μέτρου 221 «Πρώτη Δάσωση Γεωργικών Γαιών» (ΠΑΑ 2007-2013). Η παραπάνω απόφαση σχετικά με το χρονικό διάστημα υποβολής των […] The post Έως 15 Μαΐου οι δηλώσεις εφαρμογής από τους δικαιούχους του Υπομέτρου 8.1 appeared first on ypaithros.gr.