Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Ύπαιθρος:
Newspaper website Website







Recognized text:
ΑΝΑΑΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Τα μυστικά τns
ρύθμισns χρεών
για τουs αγροτες
ΑΙΓΟΠΡΟΒΕΊΟ
Πιέζουν τ1s τιμες
οι έμποροι
για το Πάσχα
ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΗ ΤΟΥ ΜΗΝΑ Η ΠΛΗΡΩΜΗ
Φουσκωμέν0s είναι
ο λογαριασμός των νέων
ασφαλιστικών εισφορών
ΣΕΛ. 8
ΣΕΛ.29
ΜΕΓΑΑΗ
ΠΡΟΣΦΟΡΑ
για τ0us αναγνωστες μαs
Συγκέντρωσε τα απαραίτητα
κουπόνια και απόκτησε εντελώς
ΔΩΡΕΑΝ ένα εργαλείο γνώσns!
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΕΗ
www.ypaithros.gr
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΊΟΥ 2018 l ΕΤΟΣ 3ο Ι ΑΡ. ΦΥΛΛΟΥ 1 2 1 I [email protected] l ISSN: 2459-3206 | Τιμή: €2
ANOIEAN
ΟΙ ΠΥΛΕΣ
ΤΟΥ ΟΣΔΕ
ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ
ΓΙΑ ΠΑΗΡΩΜΕΣ
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ
TI Πρέπει
να προσέξουν
ΟΙ Παραγωγοί
για την Ενιαία Αίτηση
Ενίσχυσns 2018
Σήμερα το απόγευμα
Συνδεδεμένες και
συμπληρωματικες
Πρασινίσματ0S,
Βασικής. Νέων
ΣΕΛ. 4-5
ΣΕΛ. 6
ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ
ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ Η ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΟ ΠΑΑ
ΣΕΛ. 38-39
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ
Δύο «κοπέλια» συλλέγουν
σε υψόμετρο 2.500
μέτρων ένα διαφορετικό
θυμαρίσιο μέλι
ΑΓΕΛΑΔΙΝΟ
Καμπανάκι για τιs τιμέs
Υάλακτ0s λόγω
ΑΚΤΙΝΙΔΙΟ
Απόβαση Νεοζηλανδών
για προιον και
συνεργασίες
στην Ελλάδα
ΣΕΛ. 36
ΣΕΛ 20
ΣΕΛ.21

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Σημαντικές προσωπικότητες στο 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Ανάπτυξη της Ελληνικής Γεωργίας, που ξεκινά την Πέμπτη 25/4
    Εκπρόσωποι από όλο το φάσμα του πολιτικού κόσμου αλλά και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, κορυφαίες θεσμικές και επιχειρηματικές προσωπικότητες του πρωτογενούς και ευρύτερου αγροδιατροφικού τομέα, και εμπειρογνώμονες από την Ελλάδα και την ΕΕ θα δώσουν το «παρών» την Πέμπτη 25 και την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 στις εργασίες του 10ου Πανελλήνιου Συνεδρίου για την Ανάπτυξη της […] The post Σημαντικές προσωπικότητες στο 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Ανάπτυξη της Ελληνικής Γεωργίας, που ξεκινά την Πέμπτη 25/4 appeared first on ypaithros.gr.
  • Έρχεται την Πέμπτη 25/4 το 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Ανάπτυξη της Ελληνικής Γεωργίας από τη GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ
    Παραμονές των ευρωεκλογών, με ανοιχτά τα ζητήματα βιωσιμότητας της ελληνικής και της ευρωπαϊκής γεωργίας που θέτουν οι εκπρόσωποι του αγροτικού κόσμου ανά την ΕΕ, η 10η πανηγυρική έκδοση του Πανελλήνιου Συνεδρίου για την Ανάπτυξη της Ελληνικής Γεωργίας, με θέμα «Ποια ΚΑΠ θέλουμε σε Ελλάδα και Ευρωπαϊκή Ένωση; Τα μεγάλα αγροτικά ζητήματα του παρόντος και του […] The post Έρχεται την Πέμπτη 25/4 το 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Ανάπτυξη της Ελληνικής Γεωργίας από τη GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ appeared first on ypaithros.gr.
  • Διψούν για νερό τα σιτάρια
    Τα σιτάρια στην τρέχουσα καλλιεργητική περίοδο κέρδισαν έδαφος στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη από άλλες καλλιέργειες, οι καιρικές συνθήκες όμως που επικράτησαν τον χειμώνα με έντονα χαρακτηριστικά ανομβρίας θέτουν σε κίνδυνο την παραγωγή, η οποία σύμφωνα με εκτιμήσεις αγροτών και γεωπόνων φέτος θα είναι πολύ περιορισμένη. Ανομβρία σε Ξάνθη και Έβρο Σε όλη την περιφέρεια, τα […] The post Διψούν για νερό τα σιτάρια appeared first on ypaithros.gr.
  • «Κούρεμα» 50% στις χρεώσεις για συναλλαγές POS έως 10 ευρώ στις λαϊκές
    Εντός της επόμενης εβδομάδας το αργότερο αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή η νομοθετική ρύθμιση που θα καθιερώνει πλαφόν 0,5% στις χρεώσεις για συναλλαγές έως 10 ευρώ μέσω POS στη μικρή λιανική και στα ταξί. Η ρύθμιση θα αφορά, μεταξύ άλλων, λαϊκές αγορές, περίπτερα, καταστήματα με ψιλικά και αρκετούς ακόμα ΚΑΔ, αφήνοντας εκτός τους μεγαλύτερους «παίκτες» […] The post «Κούρεμα» 50% στις χρεώσεις για συναλλαγές POS έως 10 ευρώ στις λαϊκές appeared first on ypaithros.gr.
  • Η κομισιόν προτείνει την εφαρμογή νέων κανόνων για τις αθέμιτες πρακτικές
    Την Τετάρτη 24/4, η Κομισιόν δημοσίευσε έκθεση σχετικά με την εφαρμογή της οδηγίας για τις αθέμιτες εμπορικές πρακτικές  (ΑθΕΠ) στην αλυσίδα εφοδιασμού τροφίμων. Αυτή ήταν μία από τις δεσμεύσεις της Επιτροπής, που παρουσιάστηκαν στις 15 Μαρτίου, για την ενίσχυση της θέσης των γεωργών στην αλυσίδα εφοδιασμού τροφίμων. Η επονομαζόμενη οδηγία για τις αθέμιτες εμπορικές πρακτικές, η οποία […] The post Η κομισιόν προτείνει την εφαρμογή νέων κανόνων για τις αθέμιτες πρακτικές appeared first on ypaithros.gr.