Next

Πρωτοσέλιδο Ύπαιθρος:
Newspaper website WebsiteRecognized text:
ΤΕ Πότε δημοσιεύεται η ΚΥΑ
Πότε κατατίθενται οι αιτήσεις
των ενδιαφερομενων
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
EA 45-46
ΜΕΓΑΛΗ
ΠΡΟΣΦΟΡΑ
για τουs αναγνωστες μαs
Συγκέντρωσε τα απαραίτητα
κουπόνια και απόκτησε εντελώς
ΔΩΡΕΑΝ ένα εργαλείο γνώσns!
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΕΗ
www.ypaithros.gr
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΊΟΥ 2018 l ΕΤΟΣ 30
ΑΡ. ΦΥΛΛΟΥ 1201 [email protected] l ISSN: 2459-3206 | Τιμή: €2
ΛΥΣΗ-ΠΑΚΕΤΟ
ΠΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ
ΠΛΗΡΩΜΕΣ
Ανοίγουν
ΟΙ Πύλες
του ΟΣΔΕ
ΣΤΟΝ ΕΕΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟ
και τα κόκκινα δάνεια
TNS Πρώην ATEbank
ΕΩΣ ΤΕΛΗ ΦΛΕΒΑΡΗ
εγκρίνεται η πρόταση
του εκκαθαριστή
ΜΕ ΜΙΑ ΑΙΤΗΣΗ
και η ρύθμιση
για εφορία και ΟΓΑ
Κλιμάκιο του
ΑΦΙΕΡΩΜΑ: ΟΥΤΕΥΣΕΙΣ ΔΕΝΤΡΩΝ
ALP VONr.in
| Ευρωκοινοβουλίου
, ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ
AKTIKEE LYMBOYAETI
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΠΩΡΟΦΟΡΩΝ,
για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
- | ΑΚΡΟΔΡΥΩΝ ΚΑΙ ΕΛΑΙΩΝΩΝ
ΣΕΛ. 8-10
ΣΕΛ. 26-36
θΕΣΣΑΛΙΑ
Μάχη στον
καμπο για το
Προγραμμα
Nitpopúnavons
BERLINFRUIT LOGISTICA
ΣΑΒΒΑΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ
«ha να Πετύχε1s, Πρέπει
να εκμεταλλευτεις την αξία
του χωραφιού σου και
να βρε1s τι ταιριάζει»
ΚΑΑΑΙΕΡΓΕΙΑ ΠΑΤΑΤ
Υπερπαραγιογή
με αδιάθετεs
Ποσότητες
Ανοιξε νέες
πορτες στουs
Ελληνες
ΣΕΛ. 18
ΣΕΑ. 42-43
A. 20-2

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
 • Στον «πάγο» οι έλεγχοι των αιτήσεων μεταβίβασης δικαιωμάτων
  Με ανησυχία παρακολουθούν αγρότες και αυτοδιοικητικοί την πορεία του ΟΠΕΚΕΠΕ προς τον δρόμο της πληρωμής του Δεκεμβρίου, καθώς, όπως μεταφέρουν στην «ΥΧ», εκκρεμεί ακόμη η ολοκλήρωση του διοικητικού ελέγχου των αιτήσεων μεταβίβασης δικαιωμάτων. Όπως διαπιστώνεται και μέσω περιφερειακών υπηρεσιών του Οργανισμού, η ανάδοχος εταιρεία δεν έχει ακόμη ενεργοποιήσει την πλατφόρμα, με αποτέλεσμα να έχει καθυστερήσει […] The post Στον «πάγο» οι έλεγχοι των αιτήσεων μεταβίβασης δικαιωμάτων appeared first on ypaithros.gr.
 • Αντιθέσεις: Υποκλοπές
  Με τα σενάρια για υποκλοπές χτίζει ο ΣΥΡΙΖΑ αντιπολίτευση Το σκάνδαλο των υποκλοπών «φωνάζει», αλλά ο υπεύθυνος σιωπά Πώς αντιμετωπίζει η κυβέρνηση το θέμα των υποκλοπών, που απασχολεί τον τελευταίο καιρό την επικαιρότητα; Εκτός από την άμεση απομάκρυνση του Γρηγόρη Δημητριάδη και του Παναγιώτη Κοντολέοντα, έχει καταρτίσει ειδικό νομοσχέδιο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων […] The post Αντιθέσεις: Υποκλοπές appeared first on ypaithros.gr.
 • Οι υπενθυμίσεις των αιτήσεων και των πληρωμών που λήγουν
  ✱ Παράταση μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου 2022 για την εμπρόθεσμη καταβολή των εισφορών του ΕΛΓΑ για το έτος 2021. ✱ Ολοκληρώνεται την 1η Δεκεμβρίου 2022 η περίοδος υποβολής των αιτήσεων νέων φυτεύσεων αμπελώνων με οινοποιήσιμες ποικιλίες για το έτος 2023. ✱ Λήγει στις 30 Δεκεμβρίου 2022 η εμπρόθεσμη ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων πληρωμής για το […] The post Οι υπενθυμίσεις των αιτήσεων και των πληρωμών που λήγουν appeared first on ypaithros.gr.
 • Ελιά: Ιδανικές οι καιρικές συνθήκες των τελευταίων ημερών για το κυκλοκόνιο
  Για μόλυνση αυτή την εποχή των φύλλων, των μίσχων και των ποδίσκων των ελαιoκάρπων και πιο σπάνια των ίδιων των καρπών από τον μύκητα κυκλοκόνιο προειδοποιεί την περιοχή της Κεντρικής Ελλάδας το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών, Ποιοτικού Ελέγχου και Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου Βόλου. Το κυκλοκόνιο εμφανίζεται κυρίως στην πάνω επιφάνεια των φύλλων με τη μορφή χαρακτηριστικών […] The post Ελιά: Ιδανικές οι καιρικές συνθήκες των τελευταίων ημερών για το κυκλοκόνιο appeared first on ypaithros.gr.
 • GoBike: Εφαρμογή για την προώθηση του ποδηλατικού τουρισμού στο Σέιχ-Σου και στον Όλυμπο
  Σε μια νέα μορφή τουρισμού, ιδιαίτερα διαδεδομένη στο εξωτερικό, και η οποία θα στοχεύει στην προώθηση του ορεινού ποδηλατικού τουρισμού, θα επικεντρώνεται η εφαρμογή για το κινητό τηλέφωνο GoBike δίνοντας τις πληροφορίες που χρειάζεται ο χρήστης, αλλά και αναδεικνύοντας ποδηλατικές διαδρομές σε ορεινές τοποθεσίες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας που δεν είναι ευρέως γνωστές σε κατοίκους […] The post GoBike: Εφαρμογή για την προώθηση του ποδηλατικού τουρισμού στο Σέιχ-Σου και στον Όλυμπο appeared first on ypaithros.gr.