Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Ύπαιθρος:
Newspaper website Website







Recognized text:
ΜΕΓΑΛΗ
ΠΡΟΣΦΟΡΑ
ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ
ΦΩΤΗΣ ΧΑΤΖΗΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Να επιταχυνθούν οι
Το ελληνικό σύστημα
ρυθμοί υλοποίησns
του ΠΑΑ
για τ0us αναγνωστες μαs
Συγκέντρωσε τα απαραίτητα κουπόνια
και αηόκτησε εντελως ΔΩΡΕΑΝ
ένα εργαλείο γνώσns!
ανοίγει πανιά
EA 20-21
ΣΕΛ 55
Στο περιθώριο τns ευρωπαϊκns
έκθεσns για τ1s γεωργικές προοπτικ
η προσαρμογή και η καινοτομία
αναδείχθηκαν ωs καθοριστικοί
παράγοντεs για το μέλλον τηs ΚΑΠ.
. ΧΩΡΑ
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΕΗ
ΕΥΡΩΠΗ & ΚΟΣΜΟΣ ΣΕΛ.37
www.ypaithros.gr
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΔΕΚΕΜΒΡΊΟΥ 2017 | ΕΤΟΣ 30 I ΑΡ. ΦΥΛΛΟΥ 1 1 3 | [email protected] l ISSN: 2459-3206 | Τιμή: €2
ΤΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ
Πλήρης οδηγός
για την ένταξη
των αγροτών
ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΗΣ
3/ΕΚΠροσωΠΟι συν εσμών και επιχειρησεων ανοιγουν τα χαρτια τουs
στ1s 120 δόσεις
ΣΕ.4-5
ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ
Η Πρωτότυπη
χρηση του
βουβαλίσιο
στη Λιβαδιά
Σερρών
ZEA. 18
ΔΑΣΙΚΟΊ ΧΑΡΤΕΣ
Οι αδικίες και τα προβλήματα
σε όλη την Ελλάδα
ΣΕΛ. 6
ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΦΥΤΙΚΗΣ
ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ 2017
Οι κερδισμένοι
και οι χαμένοι
Που φεύγει
ΣΕΑ. 41-48
ΣΕΛ 9-16

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Νεκρός 25χρονος σε πορτοκαλεώνα στη Λακωνία – Παρασύρθηκε από τρακτέρ
    Ένας 25χρονος αλλοδαπός που εργαζόταν σε πορτοκαλεώνα στην περιοχή του Λεήμανα Λακωνίας τραυματίστηκε θανάσιμα όταν τον παρέσυρε τρακτέρ. Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός εργάτης βρισκόταν στο σίδερο σύνδεσης ρυμουλκούμενης πλατφόρμας τρακτέρ που μετέφερε κλούβες με πορτοκάλια όταν έπεσε και παρασύρθηκε από το όχημα, ενώ αυτό έβγαινε από το χωράφι σε επαρχιακό δρόμο. Το τρακτέρ οδηγούσε ένας 53χρονος ο οποίος συνελήφθη και στη συνέχεια […] The post Νεκρός 25χρονος σε πορτοκαλεώνα στη Λακωνία – Παρασύρθηκε από τρακτέρ appeared first on ypaithros.gr.
  • Κοκκινόγεια Δράμας: Παραγωγή υποστρώματος μανιταριών με πρώτη ύλη από αγροτικά παραπροϊόντα
    Έχοντας ως αφετηρία την έρευνα στο πανεπιστήμιο, ο Θεόφιλος Κομνηνός δημιούργησε μια παραγωγική – επιχειρηματική ιδέα, μετά από πολλά πειράματα, με κριτήριο τον σεβασμό στο περιβάλλον, και καταφέρνει να βιοπορίζεται έχοντας επιστρέψει στα πάτρια εδάφη. Αποφοίτησε από το Τμήμα Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αιγαίου, όπου ξεκίνησε την ενασχόληση με τα μανιτάρια. Ταυτόχρονα, στο πανεπιστήμιο αναζητούσαν τρόπους […] The post Κοκκινόγεια Δράμας: Παραγωγή υποστρώματος μανιταριών με πρώτη ύλη από αγροτικά παραπροϊόντα appeared first on ypaithros.gr.
  • Ποιο είναι το επιλέξιμο φυτικό κεφάλαιο για την Απονιτροποίηση
    Επιλέξιμο φυτικό κεφάλαιο της Δράσης 10.1.04 «Μείωση της ρύπανσης νερού από γεωργική δραστηριότητα» του Μέτρου 10 του ΠΑΑ 2014-2022 για τις Προσκλήσεις ετήσιας παράτασης έτους 2024 και της νέας Πρόσκλησης 2024-2025 που αναμένεται.  Δείτε ΕΔΩ το Επιλέξιμο Κεφάλαιο    The post Ποιο είναι το επιλέξιμο φυτικό κεφάλαιο για την Απονιτροποίηση appeared first on ypaithros.gr.
  • Ερωτοαπαντήσεις για το υπομέτρο 5.2 «επενδύσεις αποκατάστασης ζημιών»
    Το ΥΠΑΑΤ δημοσίευσε 45 ερωτοαπαντήσεις του Υπομέτρου 5.2: «Επενδύσεις αποκατάστασης των ζημιών που προκαλούνται στο γεωργικό κεφάλαιο (ζωικό και πάγιο) από φυσικά φαινόμενα, δυσμενείς καιρικές συνθήκες και καταστροφικά γεγονότα». Για παράδειγμα:  Μέχρι ποια ηλικία είναι επιλέξιμο το φυσικό πρόσωπο για να επιδοτηθεί; Βάση της πρόσκλησης δεν υπάρχει ανώτατο όριο ηλικίας, επομένως όποιος πληροί το σύνολο […] The post Ερωτοαπαντήσεις για το υπομέτρο 5.2 «επενδύσεις αποκατάστασης ζημιών» appeared first on ypaithros.gr.
  • Το Φεστιβάλ “Κερνάμε Ελλάδα” στην Αμαλιάδα από 24 έως και 26 Μαΐου
    Το μεγάλο Φεστιβάλ Κερνάμε Ελλάδα Αμαλιάδα 2024 διοργανώνεται στις 24, 25 και 26 Μαΐου 2024 στο Αθλητικό Κέντρο Αμαλιάδας και αποτελεί σημείο αναφοράς για τα εκθεσιακά δρώμενα της Δυτικής Ελλάδας. Το Φεστιβάλ Κερνάμε Ελλάδα ανανεωμένο με μεγάλες καινοτομίες έχει στόχο την προώθηση των μοναδικών σε ποιότητα αγροδιατροφικών προϊόντων του τόπου μας και την ανάδειξη της […] The post Το Φεστιβάλ “Κερνάμε Ελλάδα” στην Αμαλιάδα από 24 έως και 26 Μαΐου appeared first on ypaithros.gr.