Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Ύπαιθρος:
Newspaper website Website







Recognized text:
ΠΛΗΡΩΜΕΣ
ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ
ΜΕΓΑΛΗ
ΠΡΟΣΦΟΡΑ
EEA, 56
ΕΛΑΙΟΚΟΜΙΑΣ
Ποιοι
μένουν οι ενισχύσε!s καταβάλλονται
εκτός
Βιολογ1Kns Κομφούζιο του ΕΛΓΑ
Από Δευτέρα Σήμερα
για τουs
αναγνωστες μαs
Συγκέντρωσε τα απαραιτητα κουπόνια
και αΠΟΚτησε εντελωs
ΔΩΡΕΑΝ ένα εργαλειο γνωσns!
για το
οι αποζημιώσεις
Το ζήτημα τηs γήρανση, του αγροτικού
πληθυσμού κυριάρχησε στη δημόσια
ακρόαση που διοργάνωσε Πριν από
μερικές ημέρες η Επιτροπή Γεωργίαs
του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠ TYEH
ΕΥΡΩΠΗ & ΚΟΣΜΟΣ ΣΕΛ.
www.ypaithros.gr
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017 l ΕΤΟΣ 30 I ΑΡ. ΦΥΛΛΟΥ 109 I [email protected] l ISSN: 2459-3206 | Τιμή: €2
Οι τιμές Kivas
βούτυρο στο ψωμί
των κερδοσκόπων
ΣΟΒΑΡΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ
για τ1s άμεσες ενισχύσεις των αγροτών
*Τι αλλάζει με τη νέα ΚΑΠ
* Επιφυλάξε1s εκφράζουν αγροτικες οργανωσε!s και φορεις στην Eupom
* Τι δηλώνουν Χόγκαν, κατανεν. Χανιώτης, Copa-Cogeca, Farm Europe
32-34
Νέοι αγρότες
κερδίζουν
διακρίσεις
ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΑΙΟ
Γεωργία Ακριβείαs
Συμβουλευτική και οργανώσεις
ΟΙ Προϋποθέσεις Υια την ένταξη
των μικρότερων εκμεταλλεύσεων
EL 87
PT D9
ΣΕΑ.7
BAMBAKI
Αγωνιούν οι παραγωγοί
για το κλείσιμο των τιμών
Ανοίγουμε τον φάκελο
ΣΕΛ.30
των ενισχυσεων
EA 39-41
ΑΦΙΕΡΩΜΑ
yla το
τσίπουρο
ΣΕΛ. 19-26
ΣΕΛ 3-6

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Μαθητές έφτιαξαν το μεγαλύτερο φόρεμα με ακατέργαστο βαμβάκι
    Μαθητές του Γυμνασίου Ευξεινούπολης Μαγνησίας, με την υποστήριξη του Δήμου Αλμυρού και του Δημάρχου Εσερίδη Δημήτρη και τη διάσημη πιανίστρια Έλενα Ξυδιά, δημιούργησαν ένα πρωτοποριακό προωθητικό βίντεο που αποτυπώνει την αληθινή ομορφιά και μοναδικότητα της περιοχής του Αλμυρού και των μοναδικών δίδυμων Λιμνών Ζερέλια. Αυτή η παραγωγή δεν είναι απλά ένας τρόπος να παρουσιάσουν τον […] The post Μαθητές έφτιαξαν το μεγαλύτερο φόρεμα με ακατέργαστο βαμβάκι appeared first on ypaithros.gr.
  • Οι βροχές “έσκασαν” τα κεράσια λίγο πριν τη συγκομιδή τους στην Αλμωπία
    Μεγάλες ζημίες υπέστη το κεράσι στην Αλμωπία, όπου, σύμφωνα με τους ειδικούς, η καταστροφή ήταν ολική στον πρώιμο καρπό, σχεδόν σε όλον τον Νομό Πέλλας. Οι καιρικές συνθήκες, που δεν είναι και οι καλύτερες για αυτή την εποχή, με τις συνεχείς βροχοπτώσεις, το κρύο και την υγρασία, έχουν συμβάλλει σε αυτή την καταστροφή, με αποτέλεσμα τα κεράσια να έχουν […] The post Οι βροχές “έσκασαν” τα κεράσια λίγο πριν τη συγκομιδή τους στην Αλμωπία appeared first on ypaithros.gr.
  • Ένσταση αντισυνταγματικότητας κατά του νομοσχεδίου του ΥΠΕΝ από τον ΣΥΡΙΖΑ
    Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Νίκος Παππάς, κατέθεσε εκ μέρους της Κ.Ο. του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ένσταση αντισυνταγματικότητας κατά του νομοσχεδίου του υπουργείου Περιβάλλοντος, που συζητείται σήμερα Πέμπτη 25/4 στην Ολομέλεια. Όπως σημείωσε ο ίδιος: «Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία καταθέτει ένσταση αντισυνταγματικότητας κατά του νομοσχεδίου του υπουργείου Περιβάλλοντος και, πιο συγκεκριμένα, για τα άρθρα […] The post Ένσταση αντισυνταγματικότητας κατά του νομοσχεδίου του ΥΠΕΝ από τον ΣΥΡΙΖΑ appeared first on ypaith
  • Δελτίο τιμών Πειραιώς Απριλίου: Κέρδη για ρύζι, χυμό πορτοκαλιού, σιτάρι – Απώλειες για βαμβάκι, ζάχαρη, σόγια και βοοειδή
    Μειωμένη διάθεση για ανάληψη ρίσκου επικράτησε στην παγκόσμια επενδυτική κοινότητα, σε μηνιαίο επίπεδο, με τις μετοχικές αγορές να καταγράφουν απώλειες, λόγω του αυξημένου γεωπολιτικού ρίσκου και της περαιτέρω καθυστέρησης στην έναρξη της νομισματικής χαλάρωσης από τη Fed. Οι ενδείξεις από τα οικονομικά στοιχεία της αμερικανικής οικονομίας διατήρησαν μια θετική δυναμική, με την αγορά εργασίας να […] The post Δελτίο τιμών Πειραιώς Απριλίου: Κέρδη για ρύζι, χυμό πορτοκαλιού, σιτάρι – Απώλειες για βαμβάκι, ζάχαρη, σόγια και βοοειδή appeared first on ypaithros.gr.
  • Έκθεση- σκάνδαλο: Τα εμφιαλωμένα νερά της Nestle κατηγορούνται ότι περιέχουν βακτήρια, φυτοφάρμακα και «παντοτινά χημικά»
    Νέο επεισόδιο στο σκάνδαλο με τα μεγάλα εμπορικά σήματα μεταλλικού εμφιαλωμένου νερού του ομίλου Nestle, καθώς η αρχή για την ασφάλεια των τροφίμων της Γαλλίας διατύπωσε ανησυχίες σχετικά με τα «πρότυπα υγείας» τους, σύμφωνα με έκθεση που διέρρευσε στα μέσα. Πιο συγκεκριμένα, η Υπηρεσία για τα Τρόφιμα, το Περιβάλλον και την Εργασιακή Υγεία και Ασφάλεια (ANSES) […] The post Έκθεση- σκάνδαλο: Τα εμφιαλωμένα νερά της Nestle κατηγορούνται ότι περιέχουν βακτήρια, φυτοφάρμακα και «παντοτινά χημικά» appeared first on ypaithros.gr.