Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Ύπαιθρος:
Newspaper website Website







Recognized text:
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2018
ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΕΛΙΑ
Ασκησε!s επι χαρτου
Ποs διαμορφώνονται
παραγωγη και τιμέs
σε ολη τη χωρα
στην Πλατεία Βάθη
- με τουs αγροτες να εχουν
ήδη χάσει μισό δισ. ευρώ
5, 30
«Ανάμεικτ0s» ο τελικός απολογισμός
τns Διάσκεψηs των Ηνωμένων
Εθνών για την κλιματική αλλαγή,
Που ΠραΥματοποιήθηκε
στη Βόννη τns Γερμανίas.
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΕΗ
ΕΥΡΩΠΗ & ΚΟΣΜΟΣ ΣΕΛ.41
www.ypaithros.gr
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 | ΕΤΟΣ 3: | ΑΡ. ΦΥΛΛΟΥ 108 | [email protected] l ISSN: 2459-3206 | Τιμή: €2
ΠΛΗΡΩΜΕΣ
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
* Τέλη του μήνα
ΣΤΙΣ 30 ΝΟΕΜΒΡ
Η ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ
* Ποιοι κινδυνεύουν να μείνουν εκτός
εξοφλεί ο ΕΛΓΑ
tis αποζημιώσεις
του 2016
* Παίρνει σειρά
το Πετρελαιο
του 2015
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Μεγάλη
συναντηση yla
την ψηφιοοιηση
στιs Βρυξέλλες
EA 7-8
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ
Σοβαρά τα κενά
στα ΠΑΑ τηs ΕΕ
ΣΕΛ.38
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ
Από το νέο έτοs
ο συμψηφισμ0s
των εισφορων
ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΣΠΟΡ
Κερδίζουν
έδαφ0S
ψυχανθή και
ενεργειακα
ΣΕΛ 24-26

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Ερωτοαπαντήσεις για το υπομέτρο 5.2 «επενδύσεις αποκατάστασης ζημιών»
    Το ΥΠΑΑΤ δημοσίευσε 45 ερωτοαπαντήσεις του Υπομέτρου 5.2: «Επενδύσεις αποκατάστασης των ζημιών που προκαλούνται στο γεωργικό κεφάλαιο (ζωικό και πάγιο) από φυσικά φαινόμενα, δυσμενείς καιρικές συνθήκες και καταστροφικά γεγονότα». Για παράδειγμα:  Μέχρι ποια ηλικία είναι επιλέξιμο το φυσικό πρόσωπο για να επιδοτηθεί; Βάση της πρόσκλησης δεν υπάρχει ανώτατο όριο ηλικίας, επομένως όποιος πληροί το σύνολο […] The post Ερωτοαπαντήσεις για το υπομέτρο 5.2 «επενδύσεις αποκατάστασης ζημιών» appeared first on ypaithros.gr.
  • Το Φεστιβάλ “Κερνάμε Ελλάδα” στην Αμαλιάδα από 24 έως και 26 Μαΐου
    Το μεγάλο Φεστιβάλ Κερνάμε Ελλάδα Αμαλιάδα 2024 διοργανώνεται στις 24, 25 και 26 Μαΐου 2024 στο Αθλητικό Κέντρο Αμαλιάδας και αποτελεί σημείο αναφοράς για τα εκθεσιακά δρώμενα της Δυτικής Ελλάδας. Το Φεστιβάλ Κερνάμε Ελλάδα ανανεωμένο με μεγάλες καινοτομίες έχει στόχο την προώθηση των μοναδικών σε ποιότητα αγροδιατροφικών προϊόντων του τόπου μας και την ανάδειξη της […] The post Το Φεστιβάλ “Κερνάμε Ελλάδα” στην Αμαλιάδα από 24 έως και 26 Μαΐου appeared first on ypaithros.gr.
  • Δράσεις για τη στήριξη αμπελουργών – οινοποιών από το ΥΠΑΑΤ
    Σε ερώτηση που κατατέθηκε στη Βουλή σχετικά με τη στήριξη των αμπελουργών και των οινοποιών με στόχο να αντιμετωπισθεί η δύσκολη χρονιά του 2023, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης, απαντά, πως μπορούν να υλοποιηθούν οι παρακάτω δράσεις: α) ποικιλιακή μετατροπή των αμπελώνων, συμπεριλαμβανομένου και του επανεμβολιασμού, β) μετεγκατάσταση των αμπελώνων, γ) βελτιώσεις των […] The post Δράσεις για τη στήριξη αμπελουργών – οινοποιών από το ΥΠΑΑΤ appeared first on ypaithros.gr.
  • EIT Digital: Ανοιχτές οι αιτήσεις για νεοφυείς επιχειρήσεις σε αρχικό στάδιο
    Συνεχίζονται οι αιτήσεις για το EIT Digital Venture Incubation Program, το οποίο είναι η μοναδική δράση υποστήριξης της επιχειρηματικότητας που για έβδομη χρονιά ενισχύει startups που βρίσκονται σε αρχικό στάδιο ανάπτυξης, συνδυάζοντας ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα επιτάχυνσης και καθοδήγησης με χρηματοδότηση, με το ποσό να φτάνει τα 30.000 ευρώ ανά νεοφυή επιχείρηση. Το πρόγραμμα διοργανώνεται από το Found.ation, […] The post EIT Digital: Ανοιχτές οι αιτήσεις για νεοφυείς επιχειρήσεις σε αρχικό στάδιο appeared first on ypaithros.gr.
  • Στην κορυφή των βιολογικών ελαιόλαδων το Αges από τον Έβρο
    Το Αges βιολογικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Κύκλωπας από τη Μάκρη Έβρου κέρδισε τον τίτλο του καλύτερου ελληνικού βιολογικού ελαιολάδου στον μεγαλύτερο παγκόσμιο διαγωνισμό βιολογικών ελαιολάδων, τον BIOL, που λαμβάνει χώρα στην Ιταλία κάθε χρόνο. Ανάμεσα σε εκατοντάδες  συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο, το ελληνικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο  ξεχώρισε για την αρίστη ποιότητά του και την […] The post Στην κορυφή των βιολογικών ελαιόλαδων το Αges από τον Έβρο appeared first on ypaithros.gr.