Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Πελοπόννησος:
Newspaper website Website







Recognized text:
ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017
ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΑΝΕΕΑΡΤΗΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ . ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 886
H vuxta
του σεισμου
Που δεν έγινε
Μια Πατρινή
στην ταινία για
τον Βαν ηογκ
Ο Τζίμι θα σταθεί
1 στα πόδια του εανά
ΣΥΜΦΩΝΟ
ΝΑΙ, ΑΛΛΑ
ΟΧΙ ΓΑΜΟΣ
ΑΚΡΟΤΗΡΙΑΣΜΕΝΟ
αγόρι θα
ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ
ανθρωπιστι
οργάνυση από
μΠορέσει να
now grow. Tov nap otolato
ουν Πάτρα px npooon
λογικής tpoodmonc oto
στο Ρίο και του
Χάρη στο
atontoouxvmogaOo.Kai
Βραβείο στον
Tun@nux pc napóonuo
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ:
HAPIeMHTIKH KA
ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ
ΑΡΟΡΟ ΤΗΣ «Π»
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΣ
ΜΕΤΩΠΙΚΗ
ΑΠΟ ΚΑΝΑΚΑΡΗ
KAI KOPINBOY
Τα χαμόγελα Που Πάγωσαν μια χώρα
CDM MEDICAL GROUP
Με κιάλια
βλέπουμε
τη Ρωσία
MINOAN LINES
GRIMALDI LINEs
3 Epuoys Laser
Phya eipaiou 98-100&
Tx 26221
Μουντιάλ inc Puoioc Rai
TnA 2610 226562
Tnk. 2610-426000 Fax 2410-441188

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Πάτρα: Αναστάτωση από πυρκαγιά στο Δασύλλιο – Άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής
    Αναστάτωση προκλήθηκε σήμερα το πρωί, Πέμπτη 25 Απριλίου, όταν εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο τέρμα της οδού Κανακάρη. Αμέσως σήμανε συναγερμός στην Πυροσβεστική η οποία και μετέβη στο σημείο. Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, επρόκειτο για ελεγχόμενη καύση, όμως αυτό που προκάλεσε ανησυχία και άμεση επέμβαση ήταν η επικινδυνότητα του σημείου όπου εκδηλώθηκε η πυρκαγιά καθώς ήταν δίπλα στο Δασύλλιο και υπήρχε ο φόβος εξάπλωσής της. Η Πυροσβεστική μετέβη στο σημείο με τρία οχήματα και 7 άτομα και προχώρησε σε προληπτική κατάσβεση.  
  • Λονδίνο: Σε σοβαρή κατάσταση τα άλογα που έτρεχαν ανεξέλεγκτα στους δρόμους ΒΙΝΤΕΟ
    Σε σοβαρή κατάσταση τα άλογα του βασιλικού ιππικού που διέφυγαν κατά τη διάρκεια άσκησης και έτρεχαν στους δρόμους του Λονδίνου. Τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν τουλάχιστον δύο άλογα το έσκασαν και άρχισαν να τρέχουν χωρίς αναβάτες στο κέντρο του Λονδίνου το πρωί της Τετάρτης (24.04.2024). Ο υπουργός Άμυνας Τζέιμς Κάρτλιτζ είπε στο SkyNews το πρωί της Πέμπτης: «Υπήρχαν πέντε άλογα. Έχουν εντοπιστεί όλα. Τρία από αυτά είναι καλά, τα άλλα δύο είναι δυστυχώς σε σχετικά σοβαρή κατάσταση. Θα παρακολουθούμε στενά την κατάστασή τους». Πρόσθεσε ότι είναι σε σοβαρή κα
  • Νίκαια: Δημοτικός σύμβουλος χτύπησε αντιδήμαρχο έξω από το Ειρηνοδικείο
    Ένα αποτρόπαιο περιστατικό σημειώθηκε στη Νίκαια όταν ένας δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε τον αντιδήμαρχο. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Τζάνειο για τις πρώτες βοήθειες. Όλα έγιναν έξω από το Ειρηνοδικείο Νίκαιας, όταν σύμφωνα με την ΕΡΤ δημοτικός σύμβουλος επιτέθηκε στον αντιδήμαρχο υποδομών και τεχνικών υπηρεσιών του δήμου Νίκαιας, Ελευθέριο Χατζηπαυλίδη, χτυπώντας τον στο πρόσωπο. Το χτύπημα προκάλεσε αιμορραγία και ο αντιδήμαρχος μετάφερθηκε στο Τζάνειο για τις πρώτες βοήθειες. Οι δύο άνδρες ανήκουν σε αντίπαλες παρατάξεις.      
  • Πάτρα: Κυκλοφορούσε με 100 πακέτα λαθραίων τσιγάρων και καπνό
    Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε, σε μοτοσικλέτα που οδηγούσε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 100 πακέτα λαθραίων τσιγάρων, 800 γραμμάρια λαθραίου καπνού, 350 ευρώ, καθώς και η μοτοσικλέτα ως μέσο τέλεσης αξιόποινης πράξης.
  • Ο ΝΟΠ στα Χανιά για το 2-0 και την παραμονή!
    Ο ΝΟΠ θα παίξει σήμερα στς 15.00 στα Χανιά με την ομώνυμη ομάδα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των play-outs της Α1 Εθνικής πόλο Ανδρών. Μετά τη δραματική του επικράτηση στα πέναλτι με 15-14 το περασμένο Σάββατο στο «Πεπανός», θέλει να κάνει το 2-0 στις νίκες και να σφραγίσει την παραμονή του στην κατηγορία των μεγάλων του ελληνικού πόλο. Όμως στην περίπτωση που δεν τα καταφέρει θα έχει μία ακόμη ευκαιρία, καθώς θα ακολουθήσει και 3ο παιχνίδι στο «Πεπανός» και εκεί θα τελειώσουν τα πάντα! Το λέμε αυτό γιατί η παραμονή κρίνεται στις δύο νίκες.