Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Ύπαιθρος:
Newspaper website Website







Recognized text:
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΕΗ
ΜΕΤΑ ΤΙΣ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΤΙ;
παραγωγικη
αλυσίδα ,nasapo
τοπος
εισροές
& τεχνολογί
ΒΑΣΙΛΗΣ
ΚΟΚΚΑΛΗΣ
Μονόδρομ0s
Οι Οργανώσειs
Παραγωγών
Πώς θα
ξεμπλέξουν
με την εφορία
δεκάδες χιλιάδες
αγροτες
χρηματοδοτικά
εργαλεία
ευρωπη
& κοσμος
αγορά
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν οι
ομαδοποιήσεις Που Παρατηρήθηκαν
ανάμεσα στα κράτη-μέλη, στο
πρόσφατο Συμβούλιο Υπουργών
reωργίas και Αλιεία
, ΧΩΡΑ
ΕΥΡΩΠΗ & ΚΟΣΜΟΣ ΣΕΛ.41
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΕΗ
www.ypaithros.gr
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017 l ΕΤΟΣ 20 I ΑΡ. ΦΥΛΛΟΥ 90 I [email protected] l ISSN: 2459.3206 | Τιμή.e2
ΕΡΕΥΝΑ «ΥΟ
ΔΑΣΙΚΟ ΧΑΡΤΕΣ
ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΠΡΟΣ ΕΕΟΔΟ
ΜΕΙΩΣΗ
ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ
ΑΠΟ ΤΟΝ
ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ ΛΑΒΥΡΙΝΟ
Έως 31 Αυγούστου
τα τοπογραφικά διαγράμματα
όσων υποβάλουν αίτηση
μέχρι 27 Ιουλίου
ΣΕΛ. 37-38
ΕΕΙΣΩΤΙΚΗ
ΚΥΚΑΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Παραγογή
ηλεκτρικns ενέργε!as
από φλούδες ξύλου
ΕΛΑΙΟΚΑΑΑΙΕΡΓΕΙΑ
Από βδομάδα
Πληρωμες
για τα υπόλοιπα
2012-2015
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Opayuos
* Μήλα
* Σιτάρι
* Μέλι
* Βιομ. ντομάτα
* Καρπούζι
* Πεπόνι
στο Νευροκόπι
ΕΕΑ 9Xylella!
A. 21, 24-26, 31, 36
EA. 46-47
ΣΕΑ 38

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Το ypaithros.gr συμμετέχει στην 24ωρη στάση εργασίας της ΕΣΗΕΑ
    Το ypaithros.gr, την Τρίτη 16/4 από τις 05:00 π.μ. έως και την Τετάρτη 17/4 στις 05:00 π.μ. θα συμμετέχει στην 24ωρη στάση εργασίας που προκήρυξε η ΕΣΗΕΑ. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση: «Με κοινή απόφαση της ΠΟΕΣΥ, της ΠΟΣΠΕΡΤ, της ΠΟΕΠΤΥΜ και της ΕΤΗΠΤΑ προκηρύσσεται απεργία όλων των δημοσιογράφων, τεχνικών και διοικητικών σε όλα τα Μέσα […] The post Το ypaithros.gr συμμετέχει στην 24ωρη στάση εργασίας της ΕΣΗΕΑ appeared first on ypaithros.gr.
  • Πασχαλινή αγορά – Δεν καλύπτουν τη ζήτηση τα ελληνικά αμνοερίφια – Τι δείχνουν οι αγορές για κηπευτικά και αβγά
    γράφουν οι Μαρία Αμπατζή, Γιώργος Αργυρίου, Γιώργος Ρούστας, Γιάννης Σάρρος, Νικολέτα Τζώρτζη, Αφροδίτη Χρυσοχόου Για ελλείψεις αμνοεριφίων ενόψει του Πάσχα κάνουν λόγο οι κτηνοτρόφοι της χώρας, με τα μεγάλα αστικά κέντρα να φαίνεται ότι θα εξυπηρετηθούν… με εισαγόμενο οβελία. Για τον λόγο αυτόν, οι παραγωγοί ζητούν αυξημένους και εντατικούς ελέγχους από την πολιτεία, προκειμένου αφενός […] The post Πασχαλινή αγορά – Δεν καλύπτουν τη ζήτηση τα ελληνικά αμνοερίφια – Τι δείχνουν οι αγορές για κηπευτικά και αβγά appeared first on ypaithros.gr.
  • Σκληρό σιτάρι: Οι εύθραυστες ισορροπίες και ο νέος «Καναδάς στο κατώφλι της Ευρώπης» που αλλάζει τα δεδομένα
    Ησυχία επικρατεί στην αγορά του σκληρού σιταριού, με την προσοχή όλων των εμπλεκόμενων να είναι στραμμένη στην καινούργια σοδειά, η οποία βρίσκεται σε κρίσιμο στάδιο. Διόλου τυχαία, εδώ και λίγες εβδομάδες, στελέχη του κλάδου κάνουν λόγο για «weather market», υπογραμμίζοντας το πόσο ευαίσθητη είναι στην παρούσα φάση η αγορά στις μεταβολές του καιρού. Όπως έγραψε […] The post Σκληρό σιτάρι: Οι εύθραυστες ισορροπίες και ο νέος «Καναδάς στο κατώφλι της Ευρώπης» που αλλάζει τα δεδομένα appeared first on ypaithros.gr.
  • Μονόδρομος για τη Θεσσαλία η στήριξη της αγροτικής παραγωγής
    Κυρίαρχα θέματα ανάπτυξης της πληττόμενης, από τις καταστροφικές πλημμύρες του Σεπτεμβρίου, Θεσσαλίας, όπως είναι το μέλλον του βαμβακιού σε συνδυασμό με την επαπειλουμένη ξηρασία λόγω κλιματικής αλλαγής, τις προοπτικές των άλλων καλλιεργειών, την καλύτερη αξιοποίηση επενδυτικών προγραμμάτων και την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών, συζητήθηκαν στη διημερίδα που συνδιοργάνωσαν στη Λάρισα η Περιφέρεια Θεσσαλίας με το Περιφερειακό […] The post Μονόδρομος για τη Θεσσαλία η στήριξη της αγροτικής παραγωγής appeared first on ypaithros.gr.
  • Δράση 5.1.1: «Ναι» ΕΛΓΑ στην παράταση υποβολής αίτησης πληρωμής, αναμένεται η απόφαση Αυγενάκη
    Τη χορήγηση παράτασης αναφορικά με την υποβολή της πρώτης αίτησης πληρωμής, στο πλαίσιο της 2ης πρόσκλησης της Δράσης 5.1.1 «Επενδύσεις σε προληπτικές δράσεις που αποσκοπούν σε μείωση των επιπτώσεων στο φυτικό κεφάλαιο (ιδιωτικές παρεμβάσεις)» του ΠΑΑ 2014-2020 αποφάσισε το ΔΣ του ΕΛΓΑ. Ειδικότερα, ο Οργανισμός αποφάσισε να δώσει παράταση μέχρι τις 12 Οκτωβρίου 2024 για την […] The post Δράση 5.1.1: «Ναι» ΕΛΓΑ στην παράταση υποβολής αίτησης πληρωμής, αναμένεται η απόφαση Αυγενάκη appeared first on ypaithros.gr.