Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Ύπαιθρος:
Newspaper website Website







Recognized text:
www.ypaithros.gr
Επένδυση
00 εκατ. ευρώ
στον Ασπρόπυργο
την Παπαστράτος
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
HΗΞΕTS
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017
ΕΤΟΣ 2
ΑΡ. ΦΥΛΛΟΥ 73
SSN: 2459-3206
[email protected]
ΤΙΜΗ 2 €
στον γορόιο
δεσμό της τεράστιας
συμμετοχής ψάχνει
Το ΥΠΑΑΤ Σύμφωνα
με αποκλειστικές
πληροφορίες,
υπέβαλαν αιτήσεις
64.000 παραγωγοί
ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ... ΠΟΛΕΜΟΣ
Κόβονται 5.000 υποψήφιοι
ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜIAΕλα
ΕΦΚ πετρελαίου
Ηλεκτροσόκ
Πικρό... το μέλι από
φθηνές εισαγωγές
Απο Απρίλη
για τους αγροτες
Και βλεπουμε
ΦΡΟΝΤΙΔΕΣ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΣΕΛ39
η επιστροφη του 2015
Ασθένειες και εχθροί
καραδοκούν την άνοιξη
Χ. Κασίμης
ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ agora ΣΕΛ 6-7
Ζεστό χρήμα
Ανακατανομή ενισχύσεων και
Διπλασιάστηκε η τιμή του αγροτικου ρευματος τα χρονια της κρισης
ΣΕΛ. 10
στους παραγωγούς
Συνδεδεμένες στο επίκεντρο
αν και παραμένει η χαμηλότερη στην Ευρωπαική Ενωση
s HGΑΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ απαντά στα παραπλανητικά δημοσιεύματα του συνεταιρισμού άΕνωσηΑγρινίου» και
απαιτεί να σταματήσει να θορυβεί με συνεχόμενα ψεύδη, που πλήττουν την ιστορία και την προσφορά της Σελ16

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Ελιά: Ευνοϊκές οι καιρικές συνθήκες για την ανάπτυξη του κυκλοκόνιου
    Οι καιρικές συνθήκες των τελευταίων ημερών συνέβαλαν στη βλάστηση των κονιδίων του μύκητα του κυκλοκόνιου, σύμφωνα με το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών, Ποιοτικού και Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου Θεσσαλονίκης. Πιο αναλυτικά, σε δειγματοληψίες φύλλων που πραγματοποιήθηκαν σε αψέκαστους ελαιώνες διαπιστώθηκαν ενεργά κονίδια, σε μικρό ποσοστό. Σύμφωνα με την ΕΜΥ, για την Κεντρική Μακεδονία προβλέπεται γενικά άστατος καιρός, […] The post Ελιά: Ευνοϊκές οι καιρικές συνθήκες για την ανάπτυξη του κυκλοκόνιου appeared first on ypaithros.gr.
  • Η γαλλική υγειονομική υπηρεσία ANSES αμφισβητεί τους κανόνες της ΕΕ για τα γενετικά τροποποιημένα φυτά
    Πριν από μερικές μέρες, η Υπηρεσία για τα Τρόφιμα, το Περιβάλλον και την Εργασιακή Υγεία και Ασφάλεια (ANSES) της Γαλλίας δημοσίευσε έκθεση στην οποία συνιστά να αξιολογούνται τα γενετικά τροποποιημένα φυτά «κατά περίπτωση», θέτοντας υπό αμφισβήτηση το σχετικό νομοθετικό κείμενο που έχει τεθεί υπό διαπραγμάτευση στα θεσμικά όργανα της ΕΕ. Η μελέτη της γαλλικής υπηρεσίας […] The post Η γαλλική υγειονομική υπηρεσία ANSES αμφισβητεί τους κανόνες της ΕΕ για τα γενετικά τροποποιημένα φυτά appeared first on ypaithros.gr.
  • Αιτωλοακαρνανία: Οι νέοι του Νεοχωρίου παραμένουν στην ύπαιθρο και επενδύουν στον πολιτισμό
    Σε πείσμα των καιρών και παρά τις δυσκολίες που συναντούν καθημερινά, ζώντας σε μια περιοχή που συνεχώς μαραζώνει, οι νέοι της κωμόπολης του Νεοχωρίου στο Μεσολόγγι επιλέγουν να παραμείνουν και να προσφέρουν στον τόπο τους, επενδύοντας στον πολιτισμό. Ενώνουν τις δυνάμεις τους και δημιουργούν, βασιζόμενοι στην εθελοντική δράση, την αλληλεγγύη, τη συλλογικότητα, τη δημιουργική έκφραση, […] The post Αιτωλοακαρνανία: Οι νέοι του Νεοχωρίου παραμένουν στην ύπαιθρο και επενδύουν στον πολιτισμό appeared first on ypaithros.gr.
  • Η υγιεινή διατροφή επιδρά στη χημεία του οργανισμού μας
    Γενικεύσεις, όπως «ο παππούς μου κάπνιζε σαν φουγάρο και πέθανε 95 χρονών στον ύπνο του», «ένας γνωστός μου έτρωγε υγιεινά, έκανε γυμναστική και έπαθε καρκίνο», «τελικά, είναι όλα γραμμένα στο DNA», ακούμε συχνά. Ίσως, μάλιστα, να έχουμε καταφύγει και εμείς οι ίδιοι πολλές φορές σε αυτές. Είναι, όμως, έτσι; Ασφαλώς υπάρχουν άνθρωποι που έχουν αυτό […] The post Η υγιεινή διατροφή επιδρά στη χημεία του οργανισμού μας appeared first on ypaithros.gr.
  • Λάρισα: Φυτεύτηκαν 250 δενδρύλλια στο αλσύλλιο της Αβερωφείου Γεωργικής Σχολής
    Σε δεντροφύτευση 250 δενδρυλλίων στο αλσύλλιο της Αβερωφείου Γεωργικής Σχολής στη Λάρισα, στη θέση «Δένδρα», μέρος του οποίου είχε καεί σε πυρκαγιά του 2021, προχώρησαν οι σπουδαστές μαζί με τους καθηγητές τους. Η υλοτόμηση και η απομάκρυνση των καμένων δέντρων είχε ανατεθεί σε προηγούμενο χρόνο στην εταιρεία «Alfa wood», η οποία φρόντισε και για την […] The post Λάρισα: Φυτεύτηκαν 250 δενδρύλλια στο αλσύλλιο της Αβερωφείου Γεωργικής Σχολής appeared first on ypaithros.gr.