Next

Πρωτοσέλιδο Ύπαιθρος:
Newspaper website WebsiteRecognized text:
www.ypaithros.gr
Επένδυση
00 εκατ. ευρώ
στον Ασπρόπυργο
την Παπαστράτος
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
HΗΞΕTS
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017
ΕΤΟΣ 2
ΑΡ. ΦΥΛΛΟΥ 73
SSN: 2459-3206
[email protected]
ΤΙΜΗ 2 €
στον γορόιο
δεσμό της τεράστιας
συμμετοχής ψάχνει
Το ΥΠΑΑΤ Σύμφωνα
με αποκλειστικές
πληροφορίες,
υπέβαλαν αιτήσεις
64.000 παραγωγοί
ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ... ΠΟΛΕΜΟΣ
Κόβονται 5.000 υποψήφιοι
ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜIAΕλα
ΕΦΚ πετρελαίου
Ηλεκτροσόκ
Πικρό... το μέλι από
φθηνές εισαγωγές
Απο Απρίλη
για τους αγροτες
Και βλεπουμε
ΦΡΟΝΤΙΔΕΣ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΣΕΛ39
η επιστροφη του 2015
Ασθένειες και εχθροί
καραδοκούν την άνοιξη
Χ. Κασίμης
ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ agora ΣΕΛ 6-7
Ζεστό χρήμα
Ανακατανομή ενισχύσεων και
Διπλασιάστηκε η τιμή του αγροτικου ρευματος τα χρονια της κρισης
ΣΕΛ. 10
στους παραγωγούς
Συνδεδεμένες στο επίκεντρο
αν και παραμένει η χαμηλότερη στην Ευρωπαική Ενωση
s HGΑΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ απαντά στα παραπλανητικά δημοσιεύματα του συνεταιρισμού άΕνωσηΑγρινίου» και
απαιτεί να σταματήσει να θορυβεί με συνεχόμενα ψεύδη, που πλήττουν την ιστορία και την προσφορά της Σελ16

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
 • Γεωργική Σχολή στο Αίγιο
  Το θέμα της εγκατάστασης και ίδρυσης Γεωργικής Σχολής στο Αίγιο προχωρά ο Δήμος Αιγιάλειας, υπό την αιγίδα του ΕΛΓΟ-Δήμητρα. Ήδη προς το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης έχει κατατεθεί συνοπτικά το αίτημα για την ίδρυσή της, με αντικείμενο «Ψηφιακή και Ευφυής Γεωργία», ενώ αναλυτική ενημέρωση θα υπάρξει στην προσεχή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Όπως υπογραμμίζει ο αντιδήμαρχος […] The post Γεωργική Σχολή στο Αίγιο appeared first on ypaithros.gr.
 • Νέοι Αγρότες: Τελειώνει η αναµονή για Κεντρική Μακεδονία και Κρήτη
  Ακόμα μία εβδομάδα ολοκληρώνεται για το τρέχον πρόγραμμα των Νέων Γεωργών, με τις εξελίξεις να έρχονται με το… σταγονόμετρο. Απόφαση ένταξης είχαμε μόνο σε μία περιφέρεια, αυτήν της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, σύμφωνα με την οποία εντάσσονται 1.206 πράξεις, με συνολική δημόσια δαπάνη 45.272.500 ευρώ. Αντίστοιχες τροποποιητικές αποφάσεις και πίνακες εντάξεων έχουν αναρτήσει προγενέστερα οι […] The post Νέοι Αγρότες: Τελειώνει η αναµονή για Κεντρική Μακεδονία και Κρήτη appeared first on ypaithros.gr.
 • Οι Γάλλοι αγρότες χαιρετίζουν το νέο σχέδιο για τους αδήλωτους μετανάστες εργαζόμενους
  Η μεγαλύτερη συνδικαλιστική οργάνωση των Γάλλων αγροτών χαιρέτισε τα σχέδια περί δημιουργίας μιας ειδικής άδειας παραμονής για εργαζόμενους σε κλάδους που υποφέρουν από ελλείψεις εργατικού δυναμικού. «Πιστεύουμε ότι είναι καλή ιδέα να απλοποιήσουμε τη γραφειοκρατία, διατηρώντας παράλληλα υπό έλεγχο τη μετανάστευση», δήλωσε ο Jerome Volle, πρόεδρος της Επιτροπής Θέσεων Εργασίας της Εθνικής Ομοσπονδίας Συνδικάτων Αγροτικών […] The post Οι Γάλλοι αγρότες χαιρετίζουν το νέο σχέδιο για τους αδήλωτους μετανάστες εργαζόμενους appeared first on ypaithros.gr.
 • Ολλανδία: Επτά αλυσίδες σούπερ μάρκετ δεσμεύονται στην αποκλειστική διάθεση ανθεκτικών ποικιλιών βιολογικής πατάτας
  Η σοβαρότατη ασθένεια του περονόσπορου εμφανίζεται το καλοκαίρι και ευνοείται από τον υγρό καιρό, προκαλώντας μεγάλες ζημιές στους πατατοπαραγωγούς. Η μετάβαση σε ανθεκτικές ποικιλίες θεωρείται μια πολύ καλή λύση, που μπορεί να προστατεύσει τους αγρότες από αυτόν τον οικονομικό κίνδυνο. Έτσι, πριν από μερικές ημέρες, 31 παράγοντες της ολλανδικής εφοδιαστικής αλυσίδας υπέγραψαν συμφωνία, με την […] The post Ολλανδία: Επτά αλυσίδες σούπερ μάρκετ δεσμεύονται στην αποκλειστική διάθεση ανθεκτικών ποικιλιών βιολογικής πατάτας appeared first on ypaithros.gr.
 • Κύπρος: Η Κομισιόν εγκρίνει 7,75 εκατ. ευρώ για τη στήριξη των αγροτών λόγω ρωσικής εισβολής
  Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε ένα κονδύλι ύψους 7,75 εκατομμυρίων ευρώ για την Κύπρο, με στόχο τη στήριξη ορισμένων παραγωγών αγροτικών προϊόντων που πλήττονται εμμέσως από τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία. Το καθεστώς εγκρίθηκε στο πλαίσιο του προσωρινού πλαισίου κρίσης για τις κρατικές ενισχύσεις. Στο πλαίσιο αυτού του μέτρου, η οικονομική βοήθεια θα λάβει τη μορφή […] The post Κύπρος: Η Κομισιόν εγκρίνει 7,75 εκατ. ευρώ για τη στήριξη των αγροτών λόγω ρωσικής εισβολής appeared first on ypaithros.gr.