Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Ύπαιθρος:
Newspaper website Website







Recognized text:
www.ypathros.gr
Υπαιθρος
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ
Το κουπόνι συμμετοχής
ΠΕΜΠΤΗ 29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016
ΕΤΟΣ 2
Ι ΑΡ ΦΥΛΛΟΥ 61 l [email protected] SSN: 2459-3206
ΤΙΜΗ 2 €
Χρονιά ανασυγκρότησης
Αλλάζει το πλαίσιο για
Του συνεταιριστικού κινήματος τις ομάδες παραγωγών
Τι σχεδιάζουν οι συνεταιρισμοί
ο ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
στις 13 περιφέρειες της χώρας
ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Ενιαίο Φορέα Διαχείρισης Υδάτων αποκτά η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας
    «Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας θα αποκτήσει Ενιαίο Φορέα Διαχείρισης Υδάτων, αφού μετά τη Θεσσαλία και την Κρήτη, είναι η Περιφέρεια που μαζί με την Πελοπόννησο έχει προγραμματισθεί να αντιμετωπισθεί το μείζον ζήτημα της διαχείρισης της σημαντικότερης κινητήριας δύναμης της πρωτογενούς παραγωγής, του νερού». Τα παραπάνω ανακοίνωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης σε […] The post Ενιαίο Φορέα Διαχείρισης Υδάτων αποκτά η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας appeared first on ypaithros.gr.
  • ΙΕΛΚΑ: Συγκράτηση των τιμών στις αλυσίδες σούπερ μάρκετ τον Φεβρουάριο
    Με ρυθμό 2,75% «έτρεξε» ο πληθωρισμός στα προϊόντα των σούπερ μάρκετ τον Φεβρουάριο του 2024, όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα στοχευμένης έρευνας του Ινστιτούτου Έρευνας Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών (ΙΕΛΚΑ) αποκλειστικά στο κανάλι των μεγάλων αλυσίδων σουπερμάρκετ σχετικά με τις πληθωριστικές πιέσεις στο λιανεμπόριο τροφίμων.    Από την έρευνα προέκυψε ότι η συγκράτηση του δείκτη εξέλιξης τιμών […] The post ΙΕΛΚΑ: Συγκράτηση των τιμών στις αλυσίδες σούπερ μάρκετ τον Φεβρουάριο appeared first on ypaithros.gr.
  • Πλατφόρμα συνύπαρξης με τον λύκο στον Εθνικό Δρυμό της Πάρνηθας
    Συναντήσεις με σκοπό την ενημέρωση και τη συμμετοχή του κοινού στο πλαίσιο της δημιουργίας της «Πλατφόρμας Συνύπαρξης» του ανθρώπου με το λύκο, διοργανώνει στο Δήμο Αχαρνών, στις 29 και 30 Μαρτίου, η Μονάδα Διαχείρισης Εθνικών Πάρκων Πάρνηθας, Σχοινιά και Προστατευόμενων Περιοχών Σαρωνικού Κόλπου του ΟΦΥΠΕΚΑ, σε συνεργασία με την περιβαλλοντική οργάνωση Καλλιστώ, δήλωσε στην ΕΡΤ3 ο Δρ. Γιώργος Χατζηνάκος μέλος της περιβαλλοντικής […] The post Πλατφόρμα συνύπαρξης με τον λύκο στον Εθνικό Δρυμό της Πάρνηθας appeared first on ypaithros.gr.
  • Υπέγραψαν Avramar – τράπεζες το δάνειο των 20 εκατ. ευρώ
    Επεσαν οι υπογραφές για τη νέα δανειακή σύμβαση 20 εκατ. ευρώ της Avramar με τις πιστώτριες τράπεζες, το απόγευμα της Πέμπτης 28/3. H συμφωνία για την ενδιάμεση χρηματοδότηση ουσιαστικά ανοίγει τον δρόμο για την πώληση του μεγαλύτερου ιχθυοκαλλιεργητικού ομίλου της χώρας από την Deloitte, που έχει οριστεί σύμβουλος της συναλλαγής. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ενδιαφέρον για τον όμιλο […] The post Υπέγραψαν Avramar – τράπεζες το δάνειο των 20 εκατ. ευρώ appeared first on ypaithros.gr.
  • Λιανικό εμπόριο: Πτώση 8,9% σημείωσε τον Ιανουάριο – Τι ισχύει για τρόφιμα, ποτά και καπνό
    Δεν ξεκίνησε καλά το 2024 για το λιανικό εμπόριο, καθώς ο τζίρος του μειώθηκε κατά 8,9%, με τις πωλήσεις να κινούνται πτωτικά σε όλες τις επιμέρους κατηγορίες των καταστημάτων. Ειδικότερα, ο όγκος των πωλήσεων μειώθηκε σε: Πολυκαταστήματα (21,3%), Έπιπλα- Ηλεκτρικά είδη- Οικιακό εξοπλισμό (11,3%), Φαρμακευτικά- Καλλυντικά (7,3%), Μεγάλα καταστήματα τροφίμων (6,7%), Ένδυση-Υπόδηση (6,5%), Βιβλία- Χαρτικά- Λοιπά […] The post Λιανικό εμπόριο: Πτώση 8,9% σημείωσε τον Ιανουάριο – Τι ισχύει για τρόφιμα, ποτά και καπνό appeared first on ypaithros.gr.