Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Ύπαιθρος:
Newspaper website Website







Recognized text:
www.ypaithros.gr
nΛΙΣΜΟΠΤΗΝΟΤΡΟΦΕΙΟ
ΚΟΠΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016
ΕΤΟΣ 2
ΑΡ. ΦΥΛΛΟΥ 54
SSN: 2459-3206
contact Qypaιthros.g
ΤΙΜΗ 2 €
ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
Ειδική έκδοση
32 σελίδων
ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΣ ΣΤΙΣ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
Η επόμενη
ημέρα της
GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ
Η νέα εποχή επιβάλλει
στις οφειλές ΟΓΑ
αλλαγές σε νοοτροπία
Και πρακτικές και η GAIA
ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ είναι έτοιμη
να τις επιβάλει για το
Κοινο αγροτικό συμφέρον»,
τονίζει σε άρθρο του ο
πρόεδρος της επιτροπής
στρατηγικού σχεδιασμού
της εταιρείας Πώργος
Κορμέντζας.
Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΟΣΠΡΙΩΝ
Οι... ταπεινές
καλλιέργειες
Συνέντευξη του υφυπουργού
επιστρέφουν
δυναμικά
Εργασίας, Τάσου Πετρόπουλου
ΣΕΛ. 8
ΣΕΛ 1
Γέφυρες συνεργατισμού
ΒΑΜΒΑΚΙ
στα Γεφύρια Καρδίτσας
Ένας νέος αγρότης σκέφτεται σχεδιάζει
αιγοπρόβατα
προτείνει και δρα.
ΣΕΛ 10
θύματα
Οι προτεραιότητες των
Γ Τσιρώνη και Β. Κόκκαλη
της Κρίσης
φτιαχνουν κλιμα τα
λεπτα
Αποκλειστικές δηλώσεις του αναπληρωτή
και της ανομβρίας
που δίνει στην πύλη ο Μάρκου
και του υφυπουργού ΥΠΑΑΤ στην ΥΧ»
ΣΕΑ 45
gora ΣΕΛ. 4

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Ανάσα ζωής στον αγροτικό κόσμο δίνουν τα αγροτικά φωτοβολταϊκά
    του Θανάση Δεδούση, Τα τελευταία χρόνια υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον για τη διασφάλιση της βιωσιμότητας των φυσικών πόρων και της αειφόρου παραγωγής. Ενδιαφέρον, το οποίο ενισχύεται από τις εξελίξεις και τις επιπτώσεις της κλιματικής κρίσης. Τα πολύ συχνά και μεγαλύτερης έντασης καιρικά φαινόμενα απαιτούν επανασχεδιασμό και ενδυνάμωση της αγροτικής παραγωγικότητας. Στην Τράπεζα Πειραιώς πιστεύουμε ότι μία […] The post Ανάσα ζωής στον αγροτικό κόσμο δίνουν τα αγροτικά φωτοβολταϊκά appeared first on ypaithros.gr.
  • Παράταση 1 έτους των δεσμεύσεων για το μέτρο της απονιτροποίησης
    Παρατείνονται κατά ένα έτος (2024) οι δεσμεύσεις των δικαιούχων της 2ης και 3ης πρόσκλησης της Δράσης 10.1.04 «Μείωση της ρύπανσης νερού από γεωργική δραστηριότητα», με ενεργό Τεχνικό Δελτίο για το έτος 2023, σύμφωνα με τροποποιητική απόφαση που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Σύμφωνα με την τροποποιητική, η δέσμευση της αγρανάπαυσης είναι δυνατόν να εφαρμόζεται σε […] The post Παράταση 1 έτους των δεσμεύσεων για το μέτρο της απονιτροποίησης appeared first on ypaithros.gr.
  • Χαλκίδα: Κίνδυνος από τα ορυκτέλαια των μηχανών στο χωράφι και το ελαιοτριβείο
    Ημερίδα ενημέρωσης με θέμα «Αρωματικοί Υδρογονάνθρακες Ορυκτελαίων (MOAH): Ενημέρωση και Σχέδιο Δράσης για τα Ελαιοτριβεία» πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την περασμένη Τρίτη (10/4), στο Επιμελητήριο Εύβοιας από την Ελαιουργική Βοιωτίας ΑΕΒΕ. Την ημερίδα παρακολούθησαν εκπρόσωποι ελαιοτριβείων από όλη τη Στερεά Ελλάδα και την Εύβοια. H εκδήλωση διοργανώθηκε στο πλαίσιο της επερχόμενης μείωσης του ανώτατου επιτρεπόμενου ορίου […] The post Χαλκίδα: Κίνδυνος από τα ορυκτέλαια των μηχανών στο χωράφι και το ελαιοτριβείο appeared first on ypaithros.gr.
  • Διευρύνεται η συνεργασία Ελλάδας – Κίνας σε έρευνα και εκπαίδευση στον αγροδιατροφικό τομέα
    Σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε, σύμφωνα με το ΥΠΑΑΤ, η συνάντηση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρη Αυγενάκη με τον Πρόεδρο της Κινέζικης Ακαδημίας Αγροτικών Επιστημών Καθηγητή, Wu Kongming. Η Κινέζικη Ακαδημία Αγροτικών Επιστημών αποτελούμενη από ένα ολοκληρωμένο δίκτυο έρευνας, ανάπτυξης και εκπαίδευσης πρωτοστατεί στο τομέα των νέων τεχνολογιών υδροπονίας με σύγχρονα εργαστήρια ρομποτικής, προσελκύοντας […] The post Διευρύνεται η συνεργασία Ελλάδας – Κίνας σε έρευνα και εκπαίδευση στον αγροδιατροφικό τομέα appeared first on ypaithros.gr.
  • ΥΠΑΑΤ: Μέχρι το Πάσχα παίρνει µπρος η Κάρτα Αγρότη
    Μέχρι το Πάσχα στοχεύει το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων να ενεργοποιήσει την Κάρτα του Αγρότη για το έτος 2024, ενώ, όπως επιβεβαίωσαν στην «ΥΧ» στελέχη του ΥΠΑΑΤ και των τραπεζών, ως βάση για την εν λόγω ενεργοποίηση θα ληφθούν οι δηλώσεις ΟΣΔΕ του έτους 2023 (σ.σ. αντί της δήλωσης ΟΣΔΕ 2024), μια και έχει υπάρξει […] The post ΥΠΑΑΤ: Μέχρι το Πάσχα παίρνει µπρος η Κάρτα Αγρότη appeared first on ypaithros.gr.