Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Ύπαιθρος:
Newspaper website Website







Recognized text:
Ύπαιθρος
www.ypaithros.gr
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
ς μεγαλ
ραγωγής
και Κατανα
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016
I ΕΤΟΣ
10 I AP ΦΥΛΛΟΥ 50
[email protected] I SSN: 2459-3206
ΤΙΜΗ 2 €
ΑΦΙΕΡΩΜΑ
ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ
ΣΕΛΙΔΕΣ
πηγάζει
Πού πάει το πρώτο
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΜΕΧΡΙ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΗΕΣΩΤΙΚΗ 2016
Τέλη Οκτωβρίου η προκαταβολή του 1 δισ. ευρώ του ΠΑΑ
Το χρονοδιαγραμμα των προκηρυξεων των μέτρων
70% της Βασικής, ύψους 826 εκατ. ευρώ
υ ΠΑΑ παρουσιαζει σε αποκλειστική του συνέντευξη
στην «ΥΧ» ο γ.γ. Αγροτ
ς Πολιτικής και Διαχείρισης
Από Δευτέραηπληρωμή εκκρεμοτήτων καθεστώτων ενιαίας ενίσχσηςτου 2015
Κοινοτικών Πόρων, Χαραλαμπος Κασίμης. Καν
ιδιαίτερη αναφορά στο πρόγραμμα της μεταποίησης
το οποιο αξιζει να σημειωθεί ότι θα
αι εμπορ
περιέχει για πρώτη φορα και δρασε
που θα μπορε
να υλοποιήσει ο αγρότης μόνος τ
ΣΕΛ. 8-9
ΣΕΛ 10-11

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Δράσεις για τη στήριξη αμπελουργών – οινοποιών από το ΥΠΑΑΤ
    Σε ερώτηση που κατατέθηκε στη Βουλή σχετικά με τη στήριξη των αμπελουργών και των οινοποιών με στόχο να αντιμετωπισθεί η δύσκολη χρονιά του 2023, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης, απαντά, πως μπορούν να υλοποιηθούν οι παρακάτω δράσεις: α) ποικιλιακή μετατροπή των αμπελώνων, συμπεριλαμβανομένου και του επανεμβολιασμού, β) μετεγκατάσταση των αμπελώνων, γ) βελτιώσεις των […] The post Δράσεις για τη στήριξη αμπελουργών – οινοποιών από το ΥΠΑΑΤ appeared first on ypaithros.gr.
  • EIT Digital: Ανοιχτές οι αιτήσεις για νεοφυείς επιχειρήσεις σε αρχικό στάδιο
    Συνεχίζονται οι αιτήσεις για το EIT Digital Venture Incubation Program, το οποίο είναι η μοναδική δράση υποστήριξης της επιχειρηματικότητας που για έβδομη χρονιά ενισχύει startups που βρίσκονται σε αρχικό στάδιο ανάπτυξης, συνδυάζοντας ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα επιτάχυνσης και καθοδήγησης με χρηματοδότηση, με το ποσό να φτάνει τα 30.000 ευρώ ανά νεοφυή επιχείρηση. Το πρόγραμμα διοργανώνεται από το Found.ation, […] The post EIT Digital: Ανοιχτές οι αιτήσεις για νεοφυείς επιχειρήσεις σε αρχικό στάδιο appeared first on ypaithros.gr.
  • Στην κορυφή των βιολογικών ελαιόλαδων το Αges από τον Έβρο
    Το Αges βιολογικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Κύκλωπας από τη Μάκρη Έβρου κέρδισε τον τίτλο του καλύτερου ελληνικού βιολογικού ελαιολάδου στον μεγαλύτερο παγκόσμιο διαγωνισμό βιολογικών ελαιολάδων, τον BIOL, που λαμβάνει χώρα στην Ιταλία κάθε χρόνο. Ανάμεσα σε εκατοντάδες  συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο, το ελληνικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο  ξεχώρισε για την αρίστη ποιότητά του και την […] The post Στην κορυφή των βιολογικών ελαιόλαδων το Αges από τον Έβρο appeared first on ypaithros.gr.
  • Παιδικό γάλα: Προσφυγή στο ΣτΕ των εταιρειών παραγωγής για ακύρωση του πλαφόν κέρδους
    Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγε ο «Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Παιδικών Τροφών και Ειδικής Διατροφής Ελλάδος» που εκπροσωπεί τις μεγαλύτερες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα στον τομέα της βρεφικής και παιδικής διατροφής. Ζητάει να ακυρωθεί ως αντισυνταγματικό και παράνομο το πλαφόν που τέθηκε στο περιθώριο κέρδους των εταιρειών που παράγουν και εμπορεύονται γάλα πρώτης και δεύτερης βρεφικής ηλικίας. […] The post Παιδικό γάλα: Προσφυγή στο ΣτΕ των εταιρειών παραγωγής για ακύρωση του πλαφόν κέρδους appeared first on ypaithros.gr.
  • Aποζημιώσεις: 38,5 εκατ. πληρώνει σήμερα ο ΕΛΓΑ στην Πελοπόννησο λόγω «Daniel»
    Αποζημιώσεις ύψους 38,5 εκ. € καταβλήθηκαν σήμερα Τρίτη 23η Απριλίου 2024 ώρα 12:00 μ.μ., σύμφωνα με το ΥΠΑΑΤ, σε 6.412 δικαιούχους στις Π.Ε. της Πελοποννήσου και ορισμένων άλλων περιοχών τις χώρας, οι οποίοι επλήγησαν από τον ‘’Daniel’’ στην Πελοπόννησο. Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση του υπουργείου: «το υψηλότερο ποσό αποζημιώσεων καταβάλλεται στην Π.Ε. Κορινθίας, ύψους 33,7 εκ. […] The post Aποζημιώσεις: 38,5 εκατ. πληρώνει σήμερα ο ΕΛΓΑ στην Πελοπόννησο λόγω «Daniel» appeared first on ypaithros.gr.