Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Κυκλαδική:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Προεγκρίθηκε επένδυση για νέο ξενοδοχείο στην Ίο
    Προεγκρίθηκε επένδυση για νέο ξενοδοχείο στην Ίο Προεγκρίθηκε επένδυση για νέο ξενοδοχείο στην Ίο, σύμφωνα με το bizness.gr Το έργο αφορά στην ανέγερση νέου ξενοδοχείου 3 αστέρων με υπόγειο. Το νέο ξενοδοχείο θα γίνει σε έκταση 31,48 περίπου στρεμμάτων στην περιοχή Γαϊδάρου Ράχη, του Δήμου Ιητών, στην Ίο. Για το έργο έχει ήδη εκδοθεί η […] The post Προεγκρίθηκε επένδυση για νέο ξενοδοχείο στην Ίο appeared first on Κυκλαδική.
  • Η απάντηση του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής στον Σ. Κασσελάκη για τη διασύνδεση των Κυκλάδων με την ηπειρωτική χώρα
    Η απάντηση του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής στον Σ. Κασσελάκη για τη διασύνδεση των Κυκλάδων με την ηπειρωτική χώρα Με αφορμή χθεσινές δηλώσεις του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Στέφανου Κασσελάκη, αναφορικά με φερόμενη προβληματική διασύνδεση των νησιών των Κυκλάδων με την ηπειρωτική χώρα, από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής επισημαίνεται ότι: Κατά την […] The post Η απάντηση του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής στον Σ. Κασσελάκη για τη διασύνδεση των Κυκλάδων με την ηπειρωτική χώρα appeared first on Κυκλαδ�
  • Ανεκτέλεστο το σημερινό δρομολόγιο του Blue Star Naxos λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών
    Ανεκτέλεστο το σημερινό δρομολόγιο του Blue Star Naxos λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών Με ανακοίνωσή της η Blue Star Ferries, ενημερώνει πως το σημερινό δρομολόγιο του Blue Star Naxos, με προορισμό τα νησιά Σύρο-Πάρο-Νάξο-Κατάπολα-Κουφονήσι-Σχοινούσα-Ηρακλειά-Νάξο-Πάρο-Πειραιά, δεν θα πραγματοποιηθεί, εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών. Θυμίζουμε πως η εταιρεία είχε ανακοινώσει την αναχώρηση του πλοίου στις 22:00 από το […] The post Ανεκτέλεστο το σημερινό δρομολόγιο του Blue Star Naxos λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών appeared first on Κυκλαδική.
  • Εκδήλωση της ΟΝΕΧ στο πλαίσιο του έργου ENERSHIP – Σε ποιους απευθύνεται η εκδήλωση
    Εκδήλωση της ΟΝΕΧ στο πλαίσιο του έργου ENERSHIP – Σε ποιους απευθύνεται η εκδήλωση Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Αξιότιμες Κύριες και Κύριοι, Ο Όμιλος ONEX Shipyards & Technologies σας προσκαλεί στην Εκδήλωση με τίτλο: «Εκπαίδευση των εργαζομένων στη νέα εποχή πάνω σε τεχνολογίες και προϊόντα πράσινης μετάβασης της ναυπηγικής βιομηχανίας […] The post Εκδήλωση της ΟΝΕΧ στο πλαίσιο του έργου ENERSHIP – Σε ποιους απευθύνεται η εκδήλωση appeared first on Κυκλαδική.
  • Επιμελητήριο Κυκλάδων: Πρόσκληση για ένταξη στο Αγροτικό Τμήμα
    Επιμελητήριο Κυκλάδων: Πρόσκληση για ένταξη στο Αγροτικό Τμήμα Με την παρούσα ανακοίνωση ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι το Επιμελητήριο Κυκλάδων προτίθεται να προβεί στη δημιουργία Αγροτικού Τμήματος, σύμφωνα με τ άρθρο 67 του ν. 4497/2017, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει μετά την ψήφιση του ν. 5087/2024, βάσει του οποίου μπορούν να εγγραφούν όσοι ασχολούμενοι με τον […] The post Επιμελητήριο Κυκλάδων: Πρόσκληση για ένταξη στο Αγροτικό Τμήμα appeared first on Κυκλαδική.