Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Κυκλαδική:
Newspaper website Website







Recognized text:
-7 Η ΠΡΩΤΗ
.¦. .Μα
ο' ι.: Αμα  |
η, ° οι.  κΑΘι4ΜΕΡιΝι4
ο ἡ =ή;·' Εοι4ΜΕΡιΔΑ
" ` ΕΠΣ
ΚΩΔ|ΚΟΣ:6λ97 ΗΜΕΡΗΣ|Α ΕΦΗΜΕΡ|ΔΑ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΕΚΔΟΤΗΣ_Δ¦ΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ 2ι ΣΕΠΤΕΜΒΡιον 2οι5 ι ΕΤΟΣ ι5ο ι ΦΥΛΛΟ 3.565 ι ο¦5ο ΕΥΡΩ ΠΑΝΑΓι0ΤΗΣ Π. κΑΡΑΝικΑΣ
Η Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν ο μεγαλος νικητής των ηθεσιντόν εκλογών. Το κόμμα τον Αλέξη Τσίπρα καταφερε μία σημαντική εκλογική νίκη επί τον μεγαλον
τον αντιπαλον, της Νέας Δημοκρατίας, καθώς ηδιαιρορα αναμένεται να ξεπεράσει τις 7 ποσοστιαίες μοναδες. Σννκεκριμένα, με την καταμέτρηση
να έχει ξεπεράσει το 60%, ο ΣΥΡΙΖΑ σννκεντρτόνει ποσοστό 35,ί8% έναντι 28,2ί% της Νέας Δημοκρατίας. Στονς κερδισμένονς των εκλογών
ζ   σννκαταλένονται και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, μέχρι αντή την ώρα σννκεντρτόνονν ποσοστό 3,66% και μπαίνονν πανηννρικα στη Βονλή.
ΕΚΛΟΓΕΣ 2045: Τα αιτοτεηέσατα
σε στα τα Εκῇοικα Τιτατα τη
Ναου και των Μικὡν κυκῇαοων
θέ: έ
|ιιανοτιοίησησο
από τα μέλη¦ τους φίλους και τον βουλευτή
Νίκο Μανιό¦ στη Νάξο. Τι δήλωσαν στην "Κ"
Ιακωβἰὁου Σοφία
Δεοματολόγος - Αφοοὁισιολόγος
Επιστημονικός Συνεογἀτης
' «ΓΝΑ» Ευαγγελισμός
ή ·Αισθητική Δεοματολογία Δἑχῖαι
¦ . - . . . . ·Παιὁοὁεοματολογία κατόπιν Φαν" Οὐ
>Στην Δμ9ργοΔτο βραδυ ΣαββαΞυψΞη παραλια Μουρος¦ δυο _ , , ¦ ¦ ¦
Ρς¦ἶὁυσκωτα αποβίβασαν 584 μετανάσΤεξ(αναμἔα τους 1"5 παιδια) και 'ΘξΘαΡΜ π9θησεων ὁεΩμαΤοςΙ χωΩα Ναξου
_ΐ __ .Ι ____“ “Ι ο, . __ -;-Γ 4 .τουχων, ονυχων Τηλ.: 2285 025610
Δ...χαθηκαν Ακομη και σημερα η μετακινηοη τους στην Αθηνα Και 4" ¦
- _-_ τ Ψ η Ε °ΔεΩματ0χειΩΟυονικη Κιν.: 6978 096 270
·Σύρ|ο| στην Μύκονο οπου είχαν -. . .αουιιτιΒτἄτᾶίριση .ΣΕ/ΜΑ 9
ΕΔΡΑ: ΧΩΡΑ ΝΑΞΟΥ 843 00 ΤΗΛ.: 2285Ο.2468λ¦ ΡΑΧ: 22850235] λ, ΝΝ: 69743] λ .260 Θ-ηΊ8ι|:ιηΓο@κγκ|8ὡκλ9ι

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Νάξος αύριο: Παρουσίαση του καλέσματος της ΚΕ του ΚΚΕ για τις Ευρωεκλογές 21/4
    Νάξος αύριο: Παρουσίαση του καλέσματος της ΚΕ του ΚΚΕ για τις Ευρωεκλογές 21/4 Διαβάστε τι αναφέρει η σχετική ανακοίνωση: Σπάμε τα δεσμά της ΕΕ! Για την Ελλάδα και την Ευρώπη του Σοσιαλισμού, την Ευρώπη των εργατών, των αγροτών, των λαών!». Η λαμπερή «βιτρίνα» της ΕΕ που προσπάθησαν να χτίσουν κάποια από τα κόμματα του συστήματος […] The post Νάξος αύριο: Παρουσίαση του καλέσματος της ΚΕ του ΚΚΕ για τις Ευρωεκλογές 21/4 appeared first on Κυκλαδική.
  • Έκτακτα δρομολόγια για Αμοργό από την Blue Star Ferries τις ημέρες του Πάσχα
    Έκτακτα δρομολόγια για Αμοργό από την Blue Star Ferries τις ημέρες του Πάσχα Η Blue Star Ferries ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα του Δήμου Αμοργού για ενίσχυση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης την περίοδο του Πάσχα, ώστε όσο τον δυνατόν περισσότεροι επισκέπτες να έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν τις ημέρες τον εορτών το πανέμορφο νησί της Αμοργού. Συγκεκριμένα […] The post Έκτακτα δρομολόγια για Αμοργό από την Blue Star Ferries τις ημέρες του Πάσχα appeared first on Κυκλαδική.
  • Η Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου στη Νάξο
    Η Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου στη Νάξο Με ιδιαίτερη λαμπρότητα τελέσθηκε η Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου στη Νάξο την Παρασκευή 19-4-2024. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας Παροναξίας κ. Καλλίνικος τέλεσε την Ακολουθία των Χαιρετισμών και κήρυξε τον θείο λόγο α) στον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης Δαμαλά, β) στον Ιερό Ενοριακό Ναό Ταξιάρχου Μιχαήλ Κεραμίου και γ) […] The post Η Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου στη Νάξο appeared first on Κυκλαδική.
  • Σύλληψη για ναρκωτικά στην Πάρο
    Σύλληψη για ναρκωτικά στην Πάρο Την 19-04-2024 το απόγευμα συνελήφθη στη Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, 20χρονος ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αυτοσχέδιο τσιγάρο, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και θρυμματιστής. The post Σύλληψη για ναρκωτικά στην Πάρο appeared first on Κυκλαδική.
  • Γιάννης Βρούτσης: «Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές – Να είμαστε πολύ περήφανοι για την καταγωγή μας» (vid)
    Γιάννης Βρούτσης: «Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές – Να είμαστε πολύ περήφανοι για την καταγωγή μας» (vid) Στην κάμερα της ιστοσελίδας μας μίλησε ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού κ. Γιάννης Βρούτσης, στο πλαίσιο της τελετής άφιξης της Ολυμπιακής Φλόγας στο νησί της Νάξου. Ο κ. Βρούτσης, λίγα λεπτά πριν αναχωρήσει για την Πάρο, μίλησε για τα […] The post Γιάννης Βρούτσης: «Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές – Να είμαστε πολύ περήφανοι για την καταγωγή μας» (vid) appeared first on Κυκλαδική.