Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Πρωινή Ηλείας:
Newspaper website Website







Recognized text:
Kρούσμα
λεπτοσπείρωσης
σε ηλικιωμένο

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ζει σε χωριό του Πύργου

ΣΕΛΙΔΑ 4

Έγιναν και νέοι διορισμοί
δικαστικών αντιπροσώπων
αφού αρκετοί των βουλευτικών δήλωσαν κώλυμα

Πρωινή
ΗΜΕΡΗΣΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΚΕ:

Όχι σε Κυβέρνηση,
ΔΝΤ, ΕΕ και ΕΚΤ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ

ΣΕΛΙΔΑ4

ΣΑΒΒΑΤΟ-ΚΥΡΙΑΚΗ
4-5 ΙΟΥΛΙΟΥ
2015
www.eproini.gr
ΤΙΜΗ: 0,80 ΕΥΡΩ

Ο λαός απορρίπτει αύριο στην κάλπη
τις προτάσεις εξολόθρευσής του

ΣΕΛΙΔΑ 24

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΜΟΔ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ

Αθώος ο 29χρονος
για απόπειρα
ανθρωποκτονίας

ΣΕΛΙΔΑ 6

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Πανηλειακός- Διοικούσα Επιτροπή:

«Αυτή την στιγμή
δεν υπάρχει κανένας
κ. Γκάμαρης»
ΣΕΛΙΔΑ 20

ΟΧΙ
στην φτώχεια

στην εξαθλίωση
στον αργό θάνατο
ΣΕΛΙΔΑΑ 3

Επικοινωνία της «Πρωινής» με τους
αναγνώστες της στο τηλ.: 2621081824
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγνωστών μας, ενημερώνουμε
ότι για μερικές ημέρες η επικοινωνία τους με την «Πρωινή» θα γίνεται,
λόγω αλλαγής παρόχου, στο τηλέφωνο 2621081824.



Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Το παρακολουθεί στενά
    Πραγματικά το «έχει πάρει επάνω του» ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Ανδρέας Νικολακόπουλος, το θέμα του Ειδικού Πολεοδομικού Σχεδίου στην Ηλεία. Από την αρχική πρόταση που έκανε, μέχρι και σήμερα που έχουν προχωρήσει οι διαδικασίες, δεν έχει σταματήσει στιγμή να παρακολουθεί τις εξελίξεις και παρεμβαίνει όταν κρίνει ότι είναι απαραίτητο. Δεν προκαλεί εντύπωση λοιπόν που το συγκεκριμένο θέμα ήταν στην ατζέντα κατά την συνάντησή του με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Θεόδωρο Σκυλακάκη.The post Το παρακολουθεί στενά first appeared on Εφημερίδα Πρωινή.
  • Άναψε το βωμό του Παρθενώνα 
    Η Ολυμπιακή Φλόγα συνεχίζει μετά την Ολυμπία το ταξίδι της, έχοντας σε έναν σημαντικό σταθμό ξανά άρωμα Ηλείας. Ο πρωταθλητής των 400 μ. με εμπόδια, Περικλής Ιακωβάκης, ένας σπουδαίος Έλληνας αθλητής  από τα Λεχαινά, ήταν εκείνος  άναψε τον βωμό μπροστά από τον ηλικίας 2.500 ετών Ναό του Παρθενώνα, στην Ακρόπολη! Ξεκίνησε την πορεία του στην ΑΕ Λεχαινών και συμμετείχε σε 4 ολυμπιακούς αγώνες και σε πολλά παγκόσμια κι ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, με σημαντικές διακρίσεις. Η Ηλεία υπερήφανη ξανά…The post Άναψε το βωμό του Παρθενώνα  first appeared on Εφημερίδα Πρωινή.
  • Λογοδοσία Φαρμάκη
    Ακόμα μια λογοδοσία για το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας. Η ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας της Περιφερειακής Αρχής, θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη στις 4 το απόγευμα. Η συνεδρίαση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω livestreaming από το σύνδεσμο: https://diavlos.grnet.gr/epresence-conference-16212The post Λογοδοσία Φαρμάκη first appeared on Εφημερίδα Πρωινή.
  • Μην πυροβολείτε!
    “Ο τομέας καθαριότητας του Δήμου Ήλιδας είναι από τους πιο δύσκολους. Η έκταση του δήμου είναι πολύ μεγάλη, τα απορριμματοφόρα και τα μηχανήματα του δήμου λίγα και λειψά, οι εργαζόμενοι ανεπαρκέστατοι, σε αριθμό,, διαλογή δεν γίνεται, ανακύκλωση δεν γίνεται γιατί δεν υπάρχει κουλτούρα ανακύκλωσης. ”Αυτό τονίζει σε ανάρτησή του στο facebook ο αντιδήμαρχος Σπύρος Λαμπρινός συμπληρώνοντας ότι μοιραία όλο το βάρος για καθαρή πόλη, πέφτει στον αρμόδιο αντιδήμαρχο. “Ο δήμαρχος φαίνεται ότι έκανε καλή επιλογή. Ντίνος Τρικόγιας, τον γνώρισα σε ώρες εργασίας. Πρό
  • Συναντήσεις Μητρόπουλου
    Οι προοπτικές της τουριστικής ανάπτυξης της περιοχής και η δυνατότητα στήριξης των προσπαθειών του Δήμου Ζαχάρως, μέσω της ανάπτυξης συνεργασιών, της νομοθετικής, τεχνικής αλλά και χρηματοδοτικής στήριξης, συζητήθηκαν κατά την συνάντηση του Δημάρχου Κωνσταντίνου Μητρόπουλου με τον ΓΓ Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης Μύρωνα Φλουρή. Μάλιστα, ο κ. Γενικός παρότρυνε τις ενέργειες που γίνονται εκ μέρους του Δήμου, αναφορικά με τη διασύνδεση και την ανάδειξη των αρχαιολογικών μνημείων, του περιβαλλοντικού πλούτου και των οικισμών (ΟΧΕ) και επιπροσθέτω�