Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Πρωινή Ηλείας:
Newspaper website Website







Recognized text:
OIKONOMIA

Οκτώ χρόνια άργησε το Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Πυρόπληκτων Ηλείας

Επανασχεδιάζοντας
την αποκατάσταση

ΣΕΛΙΔΕΣ 6-7

Πρωινή
ΗΜΕΡΗΣΙΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΑ
Ορκίστηκε χθες το μεσημέρι
ο Συμπαραστάτης του Δημότη
στο γραφείο του δημάρχου Ήλιδας

Με γνώμονα την
αντικειμενικότητα
και την ισονομία

ΣΕΛΙΔΑ 5

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Κινδυνεύει ο παραποτάμιος
δρόμος στην Καλλιθέα

Απειλητικός ξανά
ο ποταμός Αλφειός

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ
1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
2015
www.eproini.gr
ΤΙΜΗ: 0,80 ΕΥΡΩ

ιξη!

Η μη διαχειρίσιμη κρίση των σκουπιδιών οδήγησε
στην άρον-άρον παραίτηση σύσσωμου του δημοτικού συμβουλίου

λ
έ
ξ
ε
ή
κ
ι
τ
α
μ
α
ρ
Δ

Επαναληπτικές εκλογές
στον δήμο του Πύργου
ΣΕΛΙΔΑ 4

Νεκρός 21χρονος εργάτης στα Λεχαινά
ΣΕΛΙΔΑ 4

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μικρός κροκόδειλος
μέσα στα σκουπίδια
του Πύργου!!!

ΣΕΛΙΔΑ 3

Τον «σκότωσαν» οι αναθυμιάσεις
ΣΕΛΙΔΑ 24

Μεγάλη εκδήλωση του Δικηγορικού
Συλλόγου Ηλείας ενόψει Πάσχα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πανηλειακός:

«Ω γλυκύ μου έαρ»
Βυζαντινοί ύμνοι
με την Γλυκερία
στον Πύργο

Ο κόσμος να «φωνάξει»
«παρών» και
στη σημερινή Γ.Σ.

ΣΕΛΙΔΑ 16

ΣΕΛΙΔΑ 20

13



Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • «Υποδέχτηκε» την κόρη του!
    Το 1ο Γυμνάσιο Αμαλιάδας υποδέχτηκε στη Βουλή ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Ανδρέας Νικολακόπουλος, στο πλαίσιο εκπαιδευτικής εκδρομής. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Νικολακόπουλος υποδέχεται σχολεία του νομού στη Βουλή, ωστόσο στην προκειμένη περίπτωση υπήρχε η ιδιαιτερότητα ότι ανάμεσα στους μαθητές βρισκόταν και η μεγάλη του κόρη, Παναγιώτα, μαθήτρια της Γ’ τάξης Γυμνασίου. Ο ίδιος δεν έκρυψε τη συγκίνησή του και φυσικά φωτογραφήθηκε μαζί της!The post «Υποδέχτηκε» την κόρη του! first appeared on Εφημερίδα Πρωινή.
  • Μαθητικό διάλειμμα
    Ένα ευχάριστο διάλειμμα από τα κοινοβουλευτικά του καθήκοντα έκανες χθες ο βουλευτής Ηλείας και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Διονύσης Καλαματιανος, καθώς υποδέχθηκε στη Βουλή τους μαθητές, τις μαθήτριες και τους /τις εκπαιδευτικούς του 1ου Γυμνασίου Αμαλιάδας. Εκεί είχε την ευκαιρία να τους κάνει μια σύντομη ξενάγηση στο Κοινοβούλιο και να συζητήσει μαζί τους.The post Μαθητικό διάλειμμα first appeared on Εφημερίδα Πρωινή.
  • Ερώτηση για την Αλκυώνα
    Ερώτηση για τη χάραξη του αιγιαλού στον οικισμό της Αλκυώνας στο Κατάκολο κατέθεσε ο βουλευτής Αχαΐας του ΚΚΕ, Νίκος Καραθανασόπουλος, ζητώντας από τα αρμόδια υπουργεία να νομοθετήσουν τη δυνατότητα επαναχάραξης, καθότι υπάρχει σχέδιο πόλης και έχει μεταβληθεί η οριογραμμή λόγω νόμιμων τεχνικών έργων ή φυσικών αιτίων. Όπως επισημαίνει στην ερώτησή του,  η νομοτεχνική διατύπωση έχει ήδη κατατεθεί, η κυβέρνηση έχει δεσμευτεί σχετικά και οι κάτοικοι της περιοχής διεκδικούν και περιμένουν το αυτονόητο.The post Ερώτηση για την Αλκυώνα first appeared on Εφημερίδα Πρω
  • Εξόρμηση
    Στη Γαστούνη και στο Παλαιοχώρι του δήμου Πηνειού περιόδευσε προ ημερών κλιμάκιο της Νεάς Αριστεράς Ηλείας. Στόχος της εξόρμησης ήταν η ενημέρωση των πολιτών για την δημιουργία του νεοσύστατου κομματικού φορέα και τις θέσεις που αυτό εκφράζει, όπως επίσης και για τη δραστηριότητά του εντός κι εκτός Βουλής.The post Εξόρμηση first appeared on Εφημερίδα Πρωινή.
  • Επαναδημοπράτηση
    Επαναδημοπρατείται η κατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου 7×7 εντός του δημοτικού Σταδίου Ζαχάρως, αφού έπειτα από τρία χρόνια δικαστικών περιπετειών μεταξύ υποψηφίων αναδόχων, εντέλει κανένας δεν ανταποκρίθηκε στο αίτημα του δήμου για ανανέωση της προσφοράς και της εγγυητικής επιστολής. Φτου κι απ’ την αρχή…The post Επαναδημοπράτηση first appeared on Εφημερίδα Πρωινή.