Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Κυκλαδική:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • ΙΕΛΚΑ: Κατά 2,75% αυξήθηκαν οι τιμές των προϊόντων στα σουπερμάρκετ τον Φεβρουάριο φέτος σε σχέση με το 2023
    Οι τιμές των προϊόντων στα σουπερμάρκετ τον Φεβρουάριο 2024 αυξήθηκαν κατά μέσο όσο 2,75% σε σχέση με τον Φεβρουάριο 2023, Σύμφωνα με έρευνα του Ινστιτούτου Έρευνας Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών (ΙΕΛΚΑ). Η συγκράτηση του δείκτη εξέλιξης τιμών αλυσίδων σουπερμάρκετ τον Φεβρουάριο 2024 δείχνει ότι ο πληθωρισμός στις αλυσίδες σουπερμάρκετ είναι της τάξης του 2,75%, έναντι 3,00% τον […] The post ΙΕΛΚΑ: Κατά 2,75% αυξήθηκαν οι τιμές των προϊόντων στα σουπερμάρκετ τον Φεβρουάριο φέτος σε σχέση με το 2023 appeared first on Κυκλαδική.
  • Χρηστιάννα Πάπιτση: Η Ερμούπολη είναι η 2η πιο φιλόξενη πόλη στον κόσμο
    Χρηστιάννα Πάπιτση, Αντιδήμαρχος Τουρισμού Δήμου Σύρου –Ερμούπολης:  Η Ερμούπολη είναι η 2η πιο φιλόξενη πόλη στον κόσμο   «Η προσέγγισή μας για την περαιτέρω ανάπτυξη του Τουρισμού στη Σύρο είναι  η διασύνδεσή της και με τον Πολιτισμό και την ιστορία της» Η Σύρος είναι ένας περίπατος μέσα στην ιστορία και στόχος μας είναι να αναδείξουμε […] The post Χρηστιάννα Πάπιτση: Η Ερμούπολη είναι η 2η πιο φιλόξενη πόλη στον κόσμο appeared first on Κυκλαδική.
  • Χρ. Στυλιανίδης: Η ασφάλεια των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών είναι για μας πρώτη προτεραιότητα
    Χρ. Στυλιανίδης: Η ασφάλεια των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών είναι για μας πρώτη προτεραιότητα «Η ασφάλεια των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών είναι για μας, στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, πρώτη προτεραιότητα» τόνισε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Χρήστος Στυλιανίδης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο σεμινάριο εξειδίκευσης για τον “Οδηγό εκπόνησης μελετών σκοπιμότητας για τα λιμενικά […] The post Χρ. Στυλιανίδης: Η ασφάλεια των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών είναι για μας πρώτη προτεραιότητα appeared first on Κυκλαδική.
  • Με ένα βιβλίο για συντροφιά…στη Σύρο
    Με ένα βιβλίο για συντροφιά…στη Σύρο Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας του Βιβλίου, η Δημοτική Βιβλιοθήκη Σύρου – Ερμούπολης διοργανώνει την εκπαιδευτική δράση «Με ένα βιβλίο για συντροφιά…», την Τρίτη 02 Απριλίου 2024 και κατά τις ώρες 18:00 – 20:30, για παιδιά 6-12 ετών. Οι δραστηριότητες θα πραγματοποιηθούν από τις εκπαιδευτικούς: Ελισάβετ Αποστολίδου, Μαριλένα Κουβέλη […] The post Με ένα βιβλίο για συντροφιά…στη Σύρο appeared first on Κυκλαδική.
  • Όλ. Κεφαλογιάννη για Τhe Rhodes Co-Lab: Η Ρόδος μπορεί να αναδειχθεί σε παγκόσμιο πρότυπο βιώσιμου προορισμού
    Στην παρουσίαση της πρωτοβουλίας “Τhe Rhodes Co-Lab Sustainable Destination” η Ολ. Κεφαλογιάννη Στην παρουσίαση της πρωτοβουλίας “Τhe Rhodes Co-Lab Sustainable Destination”  της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του ταξιδιωτικού ομίλου TUI, μίλησε η Υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη. Η Υπουργός επεσήμανε ότι πρόκειται για μια πρωτοβουλία που μπορεί να συμβάλει σημαντικά στην προσπάθεια μετάβασης των ελληνικών […] The post Όλ. Κεφαλογιάννη για Τhe Rhodes Co-Lab: Η Ρόδος μπορεί να αναδειχθεί σε παγκόσμιο πρότυπο βιώσιμου προορισμού appeared first on Κυκλαδική.