Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Παρασκήνιο:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Δολοφονία Λυγγερίδη: Οι διάλογοι των κατηγορούμενων
    Ένα καλοστημένο, οργανωμένο στη λεπτομέρεια, σχέδιο για την πρόκληση επεισοδίων με στόχο τις αστυνομικές δυνάμεις που περιελάμβανε όχι μόνο προετοιμασία, αλλά ακόμη και οδηγίες για να μην καταφέρει η αστυνομική έρευνα να τους ταυτοποιήσει μετά την εγκληματική τους δράση, εκτυλίχθηκε έξω από το γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη στου Ρέντη το βράδυ της 7ης Δεκεμβρίου 2023. «Πήγαμε να γ… τα ΜΑΤ», ομολογεί κυνικά σε συνομιλία του που έχει καταγραφεί μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου ένας από τους βασικούς κατηγορουμένους και σε άλλο σημείο του σοκαριστικού δι
  • Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
    Δείτε τα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων   Το άρθρο Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
  • Διαβάστε σήμερα στην εφημερίδα Political
    Kάθε μέρα μια νέα εφημερίδα θα σας έρχεται στο email σας! Η Political γραμμένη από έμπειρους επαγγελματίες δημοσιογράφους φιλοδοξεί να γίνει η πρωινή σας αγαπημένη συνήθεια. Political: η πρώτη ημερήσια πανελλαδική, ψηφιακή, πολιτική και οικονομική εφημερίδα που μπορείτε να τη διαβάζετε δωρεάν στο κινητό, το tablet και στον υπολογιστή σας. Το άρθρο Διαβάστε σήμερα στην εφημερίδα Political εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
  • Σολτς και Σούνακ ανακοίνωσαν κοινό εξοπλιστικό πρόγραμμα και δεσμεύθηκαν για συνέχιση της στήριξης στην Ουκρανία
    Την στενή συνεργασία Γερμανίας-Βρετανίας, ειδικά στον τομέα της ασφαλείας, επαναβεβαίωσαν ο καγκελάριος Όλαφ Σολτς και ο πρωθυπουργός Ρίσι Σούνακ, ανακοινώνοντας νωρίτερα σήμερα την από κοινού ανάπτυξη τηλεκατευθυνόμενου οβιδοβόλου για μελλοντικές χερσαίες στρατιωτικές επιχειρήσεις. Οι δύο ηγέτες επανέλαβαν επίσης την δέσμευσή τους στην στήριξη της Ουκρανίας «για όσο χρειαστεί», ενώ, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο Όλαφ Σολτς απέκλεισε εκ νέου την αποστολή συστήματος Taurus, ακόμη και μετά την απόφαση των ΗΠΑ να διαθέσουν στην Ουκρανία σύστημα μεγάλου �
  • Αλέξης Γεωργούλης: «Όταν ξέσπασε όλο αυτό, ήταν μια επίθεση εναντίον μου, χωρίς να υπάρχει κάποια λογική»
    «Είναι σαν να λες “ποιο είναι το καλύτερο μέρος μέσα στην κόλαση;”, δεν υπάρχει καλύτερο μέρος μέσα στην κόλαση», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Γεωργούλης. Διαβάστε περισσότερα στο www.gossipstory.gr Το άρθρο Αλέξης Γεωργούλης: «Όταν ξέσπασε όλο αυτό, ήταν μια επίθεση εναντίον μου, χωρίς να υπάρχει κάποια λογική» εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.