Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών

Παρασκευή 30/03/2018

Παρασκευή 23/03/2018

Παρασκευή 16/03/2018



Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Σημαντικές προσωπικότητες στο 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Ανάπτυξη της Ελληνικής Γεωργίας, που ξεκινά την Πέμπτη 25/4
    Εκπρόσωποι από όλο το φάσμα του πολιτικού κόσμου αλλά και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, κορυφαίες θεσμικές και επιχειρηματικές προσωπικότητες του πρωτογενούς και ευρύτερου αγροδιατροφικού τομέα, και εμπειρογνώμονες από την Ελλάδα και την ΕΕ θα δώσουν το «παρών» την Πέμπτη 25 και την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 στις εργασίες του 10ου Πανελλήνιου Συνεδρίου για την Ανάπτυξη της […] The post Σημαντικές προσωπικότητες στο 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Ανάπτυξη της Ελληνικής Γεωργίας, που ξεκινά την Πέμπτη 25/4 appeared first on ypaithros.gr.
  • Έρχεται την Πέμπτη 25/4 το 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Ανάπτυξη της Ελληνικής Γεωργίας από τη GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ
    Παραμονές των ευρωεκλογών, με ανοιχτά τα ζητήματα βιωσιμότητας της ελληνικής και της ευρωπαϊκής γεωργίας που θέτουν οι εκπρόσωποι του αγροτικού κόσμου ανά την ΕΕ, η 10η πανηγυρική έκδοση του Πανελλήνιου Συνεδρίου για την Ανάπτυξη της Ελληνικής Γεωργίας, με θέμα «Ποια ΚΑΠ θέλουμε σε Ελλάδα και Ευρωπαϊκή Ένωση; Τα μεγάλα αγροτικά ζητήματα του παρόντος και του […] The post Έρχεται την Πέμπτη 25/4 το 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Ανάπτυξη της Ελληνικής Γεωργίας από τη GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ appeared first on ypaithros.gr.
  • Ημερίδα του ΓΕΩΤΕΕ για τη διαχείριση υδατικών πόρων και τη κλιματική κρίση, την Πέμπτη 25/4
    Το ΓΕΩΤ.Ε.Ε. και ο Σύλλογος Ελλήνων Γεωλόγων (Σ.Ε.Γ.), συνδιοργανώνουν την Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024 ημερίδα με θέμα «Διαχείριση υδατικών πόρων και κλιματική κρίση –  Προκλήσεις- Προτάσεις». Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο «Λεωνίδας Ζέρβας» του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών, στην Αθήνα από τις 09:30-15:30. Σκοπός της Ημερίδας είναι η ανάδειξη της αναγκαιότητας κατάρτισης ενός ολοκληρωμένου βιώσιμου […] The post Ημερίδα του ΓΕΩΤΕΕ για τη διαχείριση υδατικών πόρων και τη κλιματική κρίση, την Πέμπτη 25/4 appeared first on ypaithros.gr.
  • ΔΑΟΚ ΠΚΜ: Παράταση έως τις 31/7 για εντάξεις στη Μεταποίηση
    Από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Αλιείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται η έκδοση της 4ης Τροποποίησης απόφασης ένταξης και παράτασης ολοκλήρωσης ενταγμένων πράξεων στη Δράση 4.2.1 “Μεταποίηση, εμπορία ή και ανάπτυξη γεωργικών προϊόντων” του υπομέτρου 4.2 του ΠΑΑ 2014-2020 στην ΠΚΜ έως τις 31 Ιουλίου 2024. Διαβάστε ΕΔΩ τη σχετική απόφαση   The post ΔΑΟΚ ΠΚΜ: Παράταση έως τις 31/7 για εντάξεις στη Μεταποίηση appeared first on ypaithros.gr.
  • Ενεργοποιείται από σήμερα Τετάρτη 24/4 η Κάρτα του Αγρότη
    Από σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου, μέχρι και τον Σεπτέμβριο ενεργοποιείται σύμφωνα με ανακοίνωση του ΥΠΑΑΤ, η «Κάρτα του Αγρότη»  η οποία θα διατίθεται στους παραγωγούς (γεωργούς και κτηνοτρόφους), δικαιούχους αγροτικών επιδοτήσεων, εφόσον το επιθυμούν, μόνο με την αίτηση του ενδιαφερομένου προς τη συνεργαζόμενη τράπεζα που τηρεί τον λογαριασμό του. Μέσω της «Κάρτας του Αγρότη»  παρέχεται […] The post Ενεργοποιείται από σήμερα Τετάρτη 24/4 η Κάρτα του Αγρότη appeared first on ypaithros.gr.