Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Ύπαιθρος:
Newspaper website Website







Recognized text:
ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΦΑΜΕΛΛΟΣ
Σήμερα 4.482.000 ευρώ
1.891 παραγωγ°us τεύτλων
Την επόμενη Παρασκευή
Πληρώνονται 150.000
οίκοι άλλων προϊόντων
«Παράταση για τιs
αναρτήσεις δασικών
χαρτών που λήγουν
τον Φλεβάρη»
Οι αλλαγές στουs Φορείs
Διαχείρισns Natura ΣΕΑ5
ΣΕΛ.4
ΜΕΓΑΛΗ
ΠΡΟΣΦΟΡΑ
για τουs αναγνωστες μαs
Συγκέντρωσε τα απαραίτητα
κουπόνια και απόκτησε εντελώς
ΔΩΡΕΑΝ ένα εργαλείο γνώσns!
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΕΗ
SEA 55
www.ypaithros.gr
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΊΟΥ 2018 | ΕΤΟΣ 3ο Ι ΑΡ. ΦΥΛΛΟΥ 118| [email protected] l ISSN: 2459-3206 | Τιμή: €2
ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΙ ΥΠΑΙΘΡΟ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΕΗ ΦΙΛ ΧΟΓΚΑΝ ΣΤΗΝ «VX
«Η ΝΕΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
PGE ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ»
Η ελληνική απάντηση
Βαρομετρο η Agrotica
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ «ΥΧ> Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ
ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΊΗΣΗ 10.000 ΡΟΥΜΑΝΙΚΩΝ ΑΜΝΟΕΡΙΟΙΩΝ
ΣΕΛ 6
ΡΥΖΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ
ΔΑΝΕΙΑ ΑΤΕΒΑΝΚ
Πρόταση
για μεγαλύτερο
κούρεμα φέρνει
ο εκκαθαριστns
Ταμάμ για την
ελληνική Παραγωγή
ημείωση των
τουρκικών δασμών
Διαχειρίζεται τέσσερ
διαφορετικές καλλιέργειες
κα! κατακτά την αγορά
του εξωτερικού
Κουμπωμένοι
ΟΙ Παραγωγοί
έα τιμολόγια
υ Νομικού
ΣΕΛ.29
ΣΕΛ.31
ΣΕΛ.20
EEA 30

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Ομοβροντία πληρωμών από τον ΕΛΓΑ
    Με βάση τις πληροφορίες από ανώτατο διοικητικό στέλεχος του ΕΛΓΑ, στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας προγραμματίζεται να καταβληθεί στους δικαιούχους το ποσό των 60 εκατομμυρίων ευρώ για ζημιές που προκλήθηκαν το 2023. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ της «ΥΧ» σήμερα Πέμπτη 28/3 αναμένεται να ολοκληρωθεί η υπογραφή των αρχείων που έχουν ήδη ετοιμαστεί. Επιπλέον, την […] The post Ομοβροντία πληρωμών από τον ΕΛΓΑ appeared first on ypaithros.gr.
  • Συνάντηση Αυγενάκη με κτηνοτρόφους της Αταλάντης για την ευλογιά στα αιγοπρόβατα
    Η αντιμετώπιση της ευλογιάς στα αιγοπρόβατα ήταν το βασικό αντικείμενο της συνάντησης που είχαν ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρης Αυγενάκης με κτηνοτρόφους από τον Αγροτικό Σύλλογο Αταλάντης Φθιώτιδας. Στη συνάντηση μετείχαν ο υφυπουργός, Σταύρος Κελέτσης και ο ΓΓ, Γιώργος Στρατάκος, ενώ από την πλευρά του Αγροτικού Συλλόγου Αταλάντης μετείχαν μέλη του ΔΣ με […] The post Συνάντηση Αυγενάκη με κτηνοτρόφους της Αταλάντης για την ευλογιά στα αιγοπρόβατα appeared first on ypaithros.gr.
  • Στον Όμιλο VELTIA περνά το εργαστήριο οργανοληπτικών δοκιμών για παρθένα ελαιόλαδα του ΣΕΒΙΤΕΛ
    O Όμιλος Εργαστηρίων «VELTIA Labs for Life®» – μέλος των ομίλων Tentamus®  και Redestos – στο πλαίσιο της αναπτυξιακής πολιτικής του, ανακοινώνει μία ακόμα επέκταση των δραστηριοτήτων του στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα το Εργαστήριο Οργανοληπτικών Δοκιμών για Παρθένα Ελαιόλαδα του ΣΕΒΙΤΕΛ, το οποίο εδρεύει στην Αθήνα, ενσωματώθηκε στον Όμιλο Εργαστηρίων VELTIA Labs for Life®. Το Εργαστήριο Οργανοληπτικών […] The post Στον Όμιλο VELTIA περνά το εργαστήριο οργανοληπτικών δοκιμών για παρθένα ελαιόλαδα του ΣΕΒΙΤΕΛ appeared first on ypaithros.gr.
  • Αποστόλης Αποστολόπουλος: Ο 26χρονος που καλλιεργεί σιτηρά και βιομηχανική ντομάτα με drone και αυτόνομο τρακτέρ στo Δομοκό
    Για να αλλάξουν τα πράγματα σε έναν τομέα, χρειάζεται κάποιος να βγει μπροστά, να πάρει το ρίσκο και να καινοτομήσει δίχως να γνωρίζει τα αποτελέσματα και τα οφέλη. Μια τέτοια περίπτωση πρωτοπόρου στον αγροτικό τομέα είναι ο 26χρονος αγρότης Αποστόλης Αποστολόπουλος από την Ομβριακή Δομοκού. Ο Αποστόλης χρησιμοποιεί σύγχρονες τεχνολογίες, όπως drone και αυτόνομο τρακτέρ […] The post Αποστόλης Αποστολόπουλος: Ο 26χρονος που καλλιεργεί σιτηρά και βιομηχανική ντομάτα με drone και αυτόνομο τρακτέρ στo Δομοκό appeared first on ypaithros.gr.
  • Μέτρο 5.2: Το 99% των πληγέντων στον Έβρο αποκλείεται από την αποκατάσταση των στάβλων
    Ο Εβρίτης γεωπόνος-μελετητής Απόστολος Τρέλλης έρχεται καθημερινά αντιμέτωπος με τον προβληματισμό και το αδιέξοδο των παραγωγών της περιοχής, οι οποίοι επλήγησαν από την πυρκαγιά που κατέκαψε σχεδόν 1 εκατομμύριο στρέμματα το περασμένο καλοκαίρι. Οι ίδιοι αναζητούν στήριξη μέσα από το Μέτρο 5.2 του ΠΑΑ 2014-2022 για στήριξη πληγέντων παραγωγών. Οι περιοχές παρέμβασης αφορούν τη Θεσσαλία, τη […] The post Μέτρο 5.2: Το 99% των πληγέντων στον Έβρο αποκλείεται από την αποκατάσταση των στάβλων appeared first on ypaithros.gr.