Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Πελοπόννησος:
Newspaper website Website







Recognized text:
ΤΕΤΑΡΤΗ
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017
ΗΜΕΡΗΣΙΑ ANE: ADTUTH ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ, ΕΤΟΣΙΔΡΥΣΗΣ 1886
ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝΤα πρώτα μηνύματα
οτι «κατι χανουμε»
Χρήστος Παναγόπουλος
Τα γερμανικά ευαγγέλια
Φρένο στο τρένο
βάζει το Προάστιο
ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
ΠΑΤΡΩΝ
Το ΣΔΟΕ ΦΕΥΓΕΙ,
ΝΕΟΙ «ΡΑΜΠΟ»
ΕΡΧΟΝΤΑΙ
ΕΕΕΝΚΟΜΟΣ της
απελησίας σε
Καστελλόκαμπο
να επεκταθεί
το σχέδιο
μηση των κοινοι ntov
τους από tov νέο σιδηρόδρομο ξεκινούν οι Ποtou φοροΔυτική Ελλάδα και όλη
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
ΔΡΟΜΟ.
Η ΕΦΤΑΨΥΧΗ
ΕΠΕΝΔΥΣΗ
χάραξης nou
θάβει τις
κοινότητες
του τρένου
για έστω
1.200 μέτρα
ση κατά 1.200 μέτρα. "
Θρίλερ στη
Δορυλαίου
NYXTA
OPIAEP
ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ «n»
ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
ΝΕΑ ΛΟΓΙΚΗ:
Παραμένει δοτερα on Alστημα φορολογκών ter.
«ΑΡΠΑΞΕ»
Η ΑΙΓΕΙΡΑ
ΜΕ ΤΗ onTIA
Νέα τρομερή βραδιά στην Παραλιακή
>ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕΛ 2
CDM MEDICAL GROUP
Ο τεστ
της νέας
Παναχαϊκής
Το πράσινο
βλάπτει
την υγεία
Καλύπτονται σηματοδότες και κ
Laser
ye, 6.15, onv Idpa
Ανυδράσεις Πολπών
hra Φεραίου 98-100&rpooooonoukou, Τ.Κ. 262 21, négo
2610 226562
t0ας.
Καλη αρχη!

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Σακελλαροπούλου Στη Χιλή η Πρόεδρος της Δημοκρατίας
    Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη Χιλή έως τις 26 Απριλίου, μετά από πρόσκληση του Προέδρου Gabriel Boric.     Διαβάστε επίσης Καιρός: Σκόνη, λασποβροχές και πτώση της θερμοκρασίας, η πρόγνωση για την Πάτρα Τέλη κυκλοφορίας: Ερχεται νέο ποινολόγιο, πώς θα επιβάλλονται τα πρόστιμα ΤΑΙΠΕΔ: Δείτε τι θα φτιαχτεί στους πρώην εργοταξιακούς χώρους της Γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου Σε ισχύ από σήμερα το «Καλάθι του Πάσχα»
  • Για τον Κωστή Παλαμά της Πάτρας ΦΩΤΟ
    Ο Κωστής Παλαμάς της Πάτρας Ενας από τους σημαντικότερους έλληνες ποιητές, κοσμαγάπητος, πολυδιαβασμένος είναι ο Κωστής Παλαμάς. Μοναδικά ντοκουμέντα που δημοσιεύονται για πρώτη φορά, αυτό το Σάββατο στα περίπτερα. Στις «Επιλογές» μαζί με την «Π» * 77 χρόνια από τον θάνατό του (27/2/1943) * Οι Ναζί κατάσχουν το αφιέρωμα * Η συνάντηση με τον Δ. Συναδινό * Το θεατρικό στο σπίτι του * Η εκδήλωση του 1936   O Κωστής Παλαμάς Για κάποιους είναι ο μεγαλύτερος ποιητής που ανέδειξε τούτος ο τόπος. Ο «εθνικός μας ποιητής» όπως αποκλήθηκε. Για κάποιους άλλους δεν είναι. Προτείνουν
  • Απεργούν σήμερα οι Δικαστικοί υπάλληλοι στην Πάτρα
    Οι Δικαστικοί Υπαλληλοι στην Πάτρα, μετέχουν στην απεργία που έχει προκηρυχθεί από την Ομοσπονδίας τους, για σήμερα Τετάρτη 24/04/2024. Κύριο αίτημα είναι η απόσυρση του νομοσχεδίου για το δικαστικό χάρτη και να μην καταργηθεί – συγχωνευτεί καμία δικαστική υπηρεσία.  
  • Νέα Αριστερά: Σήμερα η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου, ομιλία Χαρίτση
    Παρουσίαση των υποψήφιων ευρωβουλευτών της Νέας Αριστεράς θα πραγματοποιηθεί στις 19:30 στην πλατεία Ελευθερίας (πρώην ΕΑΤ – ΕΣΑ). Μετά την παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί ομιλία του προέδρου της Νέας Αριστεράς Αλέξη Χαρίτση.   Διαβάστε επίσης Καιρός: Σκόνη, λασποβροχές και πτώση της θερμοκρασίας, η πρόγνωση για την Πάτρα Τέλη κυκλοφορίας: Ερχεται νέο ποινολόγιο, πώς θα επιβάλλονται τα πρόστιμα ΤΑΙΠΕΔ: Δείτε τι θα φτιαχτεί στους πρώην εργοταξιακούς χώρους της Γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου Σε ισχύ από σήμερα το «Καλάθι του Πάσχα»  
  • Σεπόλια: Φωτιά σε ΑΤΜ σε σούπερ μάρκετ
    Σε ATM που βρίσκεται στην πρόσοψη σούπερ μάρκετ στα Σεπόλια ξέσπασε φωτιά τα ξημερώματα της Τετάρτης 24/4/2024 λόγω εμπρηστικής ενέργειας. Άγνωστοι προσέγγισαν το σημείο που βρίσκεται στην οδό Αντιγόνης, δίπλα στην έξοδο του Μετρό και περιέλουσαν το αυτόματο μηχάνημα ανάληψης χρημάτων με εύφλεκτο υγρό. Σύμφωνα με την ΕΡΤ οι κινήσεις των δραστών έχουν καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας και εξετάζονται από τους άνδρες της ΕΛΑΣ με τις έρευνες να είναι σε εξέλιξη. Η φωτιά δεν επεκτάθηκε στο σούπερ μάρκετ.