Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Κυκλαδική:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Περιφέρεια Ν. Αιγαίου: Στον Διεθνή Διαγωνισμό Δώρων Γαστρονομίας World Food Gift Challenge τρία προϊόντα της
    Περιφέρεια Ν. Αιγαίου: Στον Διεθνή Διαγωνισμό Δώρων Γαστρονομίας World Food Gift Challenge τρία προϊόντα της Στην Περιφέρεια Aseer της Σαουδικής Αραβίας έστειλε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου τα τρία προϊόντα που θα την εκπροσωπήσουν στον Διεθνή Διαγωνισμό Δώρων Γαστρονομίας World Food Gift Challenge, ο οποίος διεξάγεται αυτές τις μέρες, για πρώτη φορά εκτός Ευρώπης. Δύο προϊόντα […] The post Περιφέρεια Ν. Αιγαίου: Στον Διεθνή Διαγωνισμό Δώρων Γαστρονομίας World Food Gift Challenge τρία προϊόντα της appeared first on Κυκλαδική.
  • Φ. Φόρτωμας: Έως 29 Απριλίου 2024 εγγραφή για την επιστολική ψήφο
    Φ. Φόρτωμας: Έως 29 Απριλίου 2024 εγγραφή για την επιστολική ψήφο Φίλες και Φίλοι, Στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024, δεν υπάρχουν εμπόδια στην ψήφο μας! Για πρώτη φορά, οι πολίτες ψηφίζουμε από το σπίτι μας, όπου κι αν βρισκόμαστε! Εποχιακά εργαζόμενοι, φοιτητές, άτομα με αναπηρία & ηλικιωμένοι, μπορούν με την εγγραφή στο epistoliki.ypes.gov.gr έως τη Μεγάλη Δευτέρα 29/4 να […] The post Φ. Φόρτωμας: Έως 29 Απριλίου 2024 εγγραφή για την επιστολική ψήφο appeared first on Κυκλαδική.
  • Νέος Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου ο δικηγόρος Ρόδου, Στέφανος Καψάλης
    Νέος Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου ο δικηγόρος Ρόδου, Στέφανος Καψάλης Στην τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου της 25ης Απριλίου πραγματοποιήθηκε η διαδικασία επιλογής του νέου Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης, όπως προβλεπόταν στο πρώτο θέμα της ημερήσιας διάταξης. Υποψήφιοι για τη θέση δήλωσαν ο κ. […] The post Νέος Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου ο δικηγόρος Ρόδου, Στέφανος Καψάλης appeared first on Κυκλαδική.
  • Παροπλισμένο φορτηγό – γερανός παραδόθηκε στον Δήμο Σύρου – Ερμούπολης
    Παροπλισμένο φορτηγό – γερανός παραδόθηκε στον Δήμο Σύρου – Ερμούπολης Διαβάστε τι αναφέρει η πρώην Αντιδήμαρχος Καθαριότητας-Ανακύκλωσης-Πρασίνου-Αγροτικής Ανάπτυξης κα Αγγελική Πρίντεζη για την παράδοση του παροπλισμένου, εδώ και 14 χρόνια, φορτηγού στον Δήμο Σύρου – Ερμούπολης. Με μεγάλη χαρά ενημερώνουμε για την ολοκλήρωση των διαδικασιών ώστε να δοθεί προς χρήση στον Δήμο Σύρου-Ερμούπολης  φορτηγό –γερανός […] The post Παροπλισμένο φορτηγό – γερανός παραδόθηκε στον Δήμο Σύρου – Ερμούπολης appeared first on Κυκλαδική.
  • Μ. Καφούρος στην Ολομέλεια της Βουλής: «Ο δημιουργικός τομέας θα μπορεί να αποκτήσει αναπτυξιακή, οικονομική και επενδυτική προοπτική»
    Μ. Καφούρος στην Ολομέλεια της Βουλής: «Ο δημιουργικός τομέας θα μπορεί να αποκτήσει αναπτυξιακή, οικονομική και επενδυτική προοπτική» Στην Ολομέλεια της Βουλής μίλησε την Τετάρτη 24 Απριλίου ο βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ Μάρκος Εμμ. Καφούρος, κατά τη συζήτηση του Σχεδίου Νόμου του Υπουργείου Πολιτισμού «Δημιουργική Ελλάδα». Ο κ. Καφούρος στο ξεκίνημα της ομιλίας του, καταδίκασε […] The post Μ. Καφούρος στην Ολομέλεια της Βουλής: «Ο δημιουργικός τομέας θα μπορεί να αποκτήσει αναπτυξιακή, οικονομική και επενδυτική προοπτική» appeared first on Κυκλαδική.