Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών

Σάββατο 20/04/2024

Σάββατο 13/04/2024

Σάββατο 06/04/2024



Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Μελέτη: Πώς η ατμοσφαιρική ρύπανση επηρεάζει το πεπτικό σύστημα
    Τα μικροσκοπικά σωματίδια με διάμετρο μικρότερη από 2,5 μικρόμετρα (PM2,5) που επιπλέουν στον αέρα, έχουν συνδεθεί με διάφορα προβλήματα υγείας. Παλαιότερες μελέτες έχουν δείξει ότι η μακροχρόνια έκθεση σε PM2,5 προκαλεί οξειδωτικό στρες, φλεγμονή και μιτοχονδριακές αλλοιώσεις. Αυτά τα σωματίδια μπορούν να ταξιδέψουν βαθιά στους πνεύμονες και ακόμη και να εισέλθουν στην κυκλοφορία του αίματος […] Το άρθρο Μελέτη: Πώς η ατμοσφαιρική ρύπανση επηρεάζει το πεπτικό σύστημα εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Ολυμπιακός-Φιορεντίνα: Αυστηρά μέτρα ασφαλείας σε όλη την Αττική (Video)
    Πλέγμα μέτρων και ρυθμίσεων της αστυνομίας για την ασφαλή διεξαγωγή του τελικού του Conference League σήμερα 29 Μαΐου (22:00) στη Νέα Φιλαδέλφεια. Περισσότεροι από 5.000 αστυνομικοί από την Ασφάλεια, την Τροχαία, τη Νομική και την Αντιτρομοκρατική, ειδικές από ειδικές ομάδες της Αστυνομίας βρίσκονται επί ποδός για τον μεγάλο τελικό του Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα […] Το άρθρο Ολυμπιακός-Φιορεντίνα: Αυστηρά μέτρα ασφαλείας σε όλη την Αττική (Video) εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • ΟΗΕ: Ο Γενικός Γραμματέας καταδικάζει απερίφραστα τις αεροπορικές επιδρομές στη Ράφα
    Ο Αντόνιο Γκουτέρες καταδικάζει τις επιδρομές στη Ράφα από τον στρατό του Ισραήλ σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του. «Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ καταδίκασε με τον πιο έντονο τρόπο τις αεροπορικές επιδρομές της 26ης Μαΐου στη Ράφα που έπληξαν σκηνές που φιλοξενούσαν εκτοπισμένους Παλαιστίνιους και είναι συντετριμμένος από τις εικόνες των νεκρών και των τραυματιών, […] Το άρθρο ΟΗΕ: Ο Γενικός Γραμματέας καταδικάζει απερίφραστα τις αεροπορικές επιδρομές στη Ράφα εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Θεσσαλονίκη: Φωτιά έξω από εμπορικό κατάστημα (Video)
    Από θαύμα σώθηκε οδηγός φορτηγού, ο οποίος κοιμήθηκε μέσα στο όχημα του το οποίο πήρε φωτιά, τα ξημερώματα της Τετάρτης. Συγκεκριμένα, φωτιά ξέσπασε έξω από το κατάστημα Jumbo στο Ωραιόκαστρο καθώς ένα φορτηγό τυλίχθηκε στις φλόγες, με τον οδηγό να κοιμάται μέσα σε αυτό και να γλυτώνει την τελευταία στιγμή, έχοντας μονάχα λίγα τραύματα. Στο […] Το άρθρο Θεσσαλονίκη: Φωτιά έξω από εμπορικό κατάστημα (Video) εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Δανία: Η Βουλή απέρριψε πρόταση για αναγνώριση παλαιστινιακού κράτους
    Το Κοινοβούλιο της Δανίας καταψήφισε σήμερα ένα νομοσχέδιο για την αναγνώριση παλαιστινιακού κράτους, αφού το υπουργείο Εξωτερικών της χώρας δήλωσε νωρίτερα πως δεν πληρούνται οι απαραίτητες προϋποθέσεις για την αναγνώριση μιας ανεξάρτητης χώρας. Η Ιρλανδία, η Ισπανία κα η Νορβηγία αναγνώρισαν επίσημα σήμερα το κράτος της Παλαιστίνης, μετά την ανακοίνωσή τους την περασμένη εβδομάδα ότι […] Το άρθρο Δανία: Η Βουλή απέρριψε πρόταση για αναγνώριση παλαιστινιακού κράτους εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.