Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Karfitsa:
Newspaper website Website







Recognized text:
ΑΡ. ΦΥΛΛΟΥ 1029
WWW.KARFITSA.GR
ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΔΟΤΗ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
FREE PRESS KARFITSA ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ...
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ &
Καλό Πάσχα!
ΣΑΒΒΑΤΟ 04 ΜΑΪΟΥ 2024
LIGHTS
Karfitsa ling
Όλα όσα
συμβαίνουν στην
ΕΝΤΥΠΗ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ πόλη! Σελ. 17-30
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ: ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΣ «Κ»
ΟΙ «ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ» ΤΟΥ ΥΠΟΔΙΚΟΥ ΤΖΙΤΖΙΟΥ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Κ.Μ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ
ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ; Σελ. 12-13
ΟΛΗ Η ΝΔ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ
Β. ΕΛΛΑΔΑΣ
CITY LIGHTS
«Στείλτε μήνυμα
αφύπνισης και όχι
«Χαλάρωσης», η
εντολή του Κυριάκου
Μητσοτάκη προς
του βουλευτές της
Μακεδονίας, ενώ και
ο ίδιος θα πυκνώσει
τις περιοδείες του
μετά το Πάσχα
Σελ. 04
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Β. ΦΕΥΓΑΣ: Η εμμονή «να
πέσει ο Μητσοτάκης» δεν είναι
πολιτική πρόταση, Σελ. 05
Σ. ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΗΣ: Η ενίσχυση
του ΠΑΣΟΚ απέναντι στη ΝΔ
είναι ένα στοίχημα, Σελ. 07
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΓΓΕΛΟΥΔΗ
ΜΕΝΔΩΝΗ
Κλείνει η «πληγή» της
Πλατείας Διοικητηρίου, Σελ. 08
EDITORIAL: Μόνο στο χωριό καταλαβαίνεις Πάσχα, Σελ. 02

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Ευρωεκλογές 2024: Προβάδισμα για το ακροδεξιό κόμμα FPÖ στην Αυστρία (ΦΩΤΟ)
    Ακολουθούν το Λαϊκό Κόμμα του καγκελαρίου Νεχάμερ και το Σοσιαλδημοκρατικό. Το ακροδεξιό κόμμα FPÖ βγαίνει πρώτο στις ευρωεκλογές που διεξήχθησαν σήμερα Κυριακή στην Αυστρία, σύμφωνα με τα exit poll που έδωσαν στη δημοσιότητα τα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης της χώρας. Το ακροδεξιό Κόμμα της Ελευθερίας (FPÖ) φέρεται να λαμβάνει το 27% των ψήφων, ποσοστό που το […] Το άρθρο Ευρωεκλογές 2024: Προβάδισμα για το ακροδεξιό κόμμα FPÖ στην Αυστρία (ΦΩΤΟ) εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Ευρωεκλογές 2024: Αυτά είναι όλα τα exit polls στην Κύπρο – «Βόμβα» από τον Φειδία Παναγιώτου (ΦΩΤΟ)
    «Εκτόξευση» για τον διάσημο influencer, ο οποίος γράφει ιστορία στις εκλογές. Έκλεισαν στις 18:00 το απόγευμα οι κάλπες των διπλών εκλογών και ξεκινά επίσημα η καταμέτρηση για τις παράλληλες εκλογικές διαδικασίες, η οποία αναμένεται να είναι πολύωρη. Μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας, οι τηλεοπτικοί σταθμοί δημοσιοποίησαν τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων εξόδου που διενήργησαν στα εκλογικά […] Το άρθρο Ευρωεκλογές 2024: Αυτά είναι όλα τα exit polls στην Κύπρο – «Βόμβα» από τον Φειδία Παναγιώτου (ΦΩΤΟ) εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Ευρωεκλογές 2024: Νίκη των Εργατικών στην Μάλτα
    Το Εργατικό Κόμμα φαίνεται να κερδίζει τις εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο νησί της Μεσογείου, αλλά με μια πλειοψηφία δραστικά μειωμένη σε σχέση με την προηγούμενη προσφυγή στην ευρωπαϊκή κάλπη πριν πέντε χρόνια, ενώ παράλληλα φαίνεται να χάνει και μία από τις τέσσερις έδρες που είχε στην προηγούμενη Ευρωβουλή. Συνολικά η Μάλτα εκλέγει έξι […] Το άρθρο Ευρωεκλογές 2024: Νίκη των Εργατικών στην Μάλτα εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Αυξάνεται η επιδότηση για το Ανακαινίζω- Ενοικιάζω
    Διορθωτικές κινήσεις στο πρόγραμμα «Ανακαινίζω-Ενοικιάζω» ετοιμάζει η κυβέρνηση με στόχο να γίνει ελκυστικότερο και να βγουν στην αγορά 12.500 κατοικίες οι οποίες είναι κλειστές την τελευταία τριετία. Το ενδιαφέρον για το πρόγραμμα είναι περιορισμένο καθώς το ύψος της κρατικής επιδότησης δεν αποτελεί ισχυρό κίνητρο για τους ιδιοκτήτες ακινήτων. Είναι χαρακτηριστικό ότι από τις 11 Απριλίου που ξεκίνησε το πρόγραμμα, μέχρι σήμερα έχουν […] Το άρθρο Αυξάνεται η επιδότηση για το Ανακαινίζω- Ενοικιάζω εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Καταδίωξη ταχύπλοου και αυτοκινήτου που μετέφεραν μετανάστες στη Νότια Ρόδο
    Ταχύπλοο σκάφος που εκινείτο προς τη Ρόδο, εντόπισε χθες το μεσημέρι, το πλοίο ανοιχτής θάλασσας του Λιμενικού Σώματος που εκτελούσε προγραμματισμένη περιπολία. Το περιπολικό προέβη σε χρήση φωτεινών και ηχητικών σημάτων, στα οποία ο χειριστής δεν συμμορφώθηκε. Ακολούθησε καταδίωξη και τελικά, το ταχύπλοο προσαιγιαλώθηκε στην παραλία «Πλημμύρι» όπου αποβίβασε πέντε άτομα. Στην συνέχεια μετά από […] Το άρθρο Καταδίωξη ταχύπλοου και αυτοκινήτου που μετέφεραν μετανάστες στη Νότια Ρόδο εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.