Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Νέα της Λέσβου:
Newspaper website Website







Recognized text:
Greece
ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ
ΣΕ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ
- Μικρές
ΕΛΤΑ
Ενδιαφέρον από την Βρετανική αγορά Αγγελίες
σελ. 8
Χρυσές Ευκαιρίες
ΝΕΑ της Λέσβου
ΑΡΙΘΜΟΣ ΦΥΛΛΟΥ 3291 ΠΕΜΠΤΗ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024
ΝΕΑ ΣΥΣΚΕΨΗ
ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ
Πλησιάζει
η πεζοδρόμηση
του Ιστορικού
Κέντρου
σελ. 5
ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Ν. ΛΕΣΒΟΥ
ΤΙΜΗ 1 ΕΥΡΩ
ΜΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ 12 ΕΚΑΤ.
ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΣΤΙΚΩΝ ΑΝΑΠΛΑΣΕΩΝ
Ποδηλατόδρομος
και στη Βαρειά!
σελ. 14
ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ
Άλλαξε όψη
το Ίππειος
σελ. 13
Ξεκινούν οι μελέτες εφαρμογής του έργου
από τον Πύργο Γιαννέλλη μέχρι την Κράτηγο με ειδική λωρίδα κίνησης για αθλητές
και πεζούς
ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΟΡΔΩΝΗ
ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΙΧΑΗΛ ΓΙΑ ΤΟ
ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΣΑΣ
«Με ποιο δικαίωμα
ακυρώνει προσπάθειες
δεκαετιών ο Βέρρος;»
σελ. 4
ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ
ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΟΔΗΓΩΝ
Κανονικά
Οι εξετάσεις
για δίκυκλα
σελ. 5
ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ - ΔΥΝΑΤΑ
ΕΚΑΝΑΝ ΧΡΙΣΤΟΦΑΣ,
ΤΑΚΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΖΑΝΟΣ
Αγνώριστο
το λιμάνι
της Μυτιλήνης
σελ. 13

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Εισέπραξε την οργή τους ο Κασσελάκης 
    Αγανάκτηση και οργή εισέπραξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, κατά την πρώτη του επίσκεψη το Σάββατο στη Μυτιλήνη, καθώς τα συσσωρευμένα προβλήματα που δεν αντιμετωπίζονται προκάλεσαν την έκρηξη των εκπροσώπων τοπικών φορέων μπροστά στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στο κτίριο της Περιφέρειας, σε σημείο και ο ίδιος να μιλήσει για απάνθρωπο κράτος. Ο κ. Κασσελάκης – στον οποίο απευθύνθηκαν οι εκπρόσωποι τοπικών φορέων για να βοηθήσει στα χρονίζοντα προβλήματα  του νησιού μας – βρέθηκε στη Μυτιλήνη, στο πλαίσιο της περιοδείας του στ
  • Νέες διευθύνσεις σχεδιάζει ο Μουτζούρης
    Την δημιουργία νέων διευθύνσεων και τμημάτων ετοιμάζει να φέρει προς συζήτηση η Περιφερειακή Αρχή στο Περιφερειακό Συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί αύριο το μεσημέρι…. Διαβάστε τη συνέχεια στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου» The post Νέες διευθύνσεις σχεδιάζει ο Μουτζούρης appeared first on Τα Νέα της Λέσβου.
  • Με ρυθμούς σπριντ για την ανάπλαση της Προκυμαίας!
    Απίστευτη και όμως αληθινή είναι η ταχεία εξέλιξη του έργου της ανάπλασης της Προκυμαίας το τελευταίο χρονικό διάστημα, που ταλαιπώρησε σε μεγάλο βαθμό τους πολίτες από το Νοέμβριο του 2022 που άνοιξε το πρώτο μέτωπο στην αρχή του λιμανιού…. Διαβάστε τη συνέχεια στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου» The post Με ρυθμούς σπριντ για την ανάπλαση της Προκυμαίας! appeared first on Τα Νέα της Λέσβου.
  • 100 ελεύθερες θέσεις πάρκινγκ 
    Ομόφωνα εγκρίθηκε στην συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Λιμενικού Ταμείου, την Παρασκευή, η εισήγηση του Προέδρου, Παναγιώτη Τακτικού, για την απελευθέρωση του πάρκινγκ, μπροστά από το παλιό Κολυμβητήριο…. Διαβάστε τη συνέχεια στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου» The post 100 ελεύθερες θέσεις πάρκινγκ  appeared first on Τα Νέα της Λέσβου.
  • Ετοιμάζουν… υποδοχή στον Γεωργιάδη
    Υποδοχή με διαδήλωση ετοιμάζουν στον Υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, για αύριο Μεγάλη Τρίτη στις 11:00 το πρωί, που αναμένεται να παραστεί στις νέες εγκαταστάσεις του ΕΚΑΒ Μυτιλήνης επί της οδού Θεοφίλου Χατζημιχαήλ πίσω από το νοσοκομείο για να πραγματοποιήσει τα εγκαίνια, οι συνδικαλιστές…. Διαβάστε τη συνέχεια στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου» The post Ετοιμάζουν… υποδοχή στον Γεωργιάδη appeared first on Τα Νέα της Λέσβου.