Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών

Παρασκευή 26/04/2024

Παρασκευή 19/04/2024

Παρασκευή 12/04/2024

Σάββατο 06/04/2024



Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Αποκαλυπτήρια για το νεοσύστατο Σύνδεσμο των Φορέων Πιστοποίησης
    Τις δυνάμεις τους στον χώρο της πιστοποίησης προϊόντων και υπηρεσιών στους κλάδους της βιολογικής γεωργίας, του τουρισμού, της ναυτιλίας, των υποδομών κ.ά. ενώνουν οι οκτώ μεγαλύτεροι φορείς πιστοποίησης στη χώρα μας, που καλύπτουν συνολικά το 80% της αγοράς, με τη συγκρότηση του νεοσύστατου Συνδέσμου Διαπιστευμένων Ελληνικών Εταιρειών Αξιολόγησης της Συμμόρφωσης -TIC HELLAS. Η επίσημη ίδρυση […] The post Αποκαλυπτήρια για το νεοσύστατο Σύνδεσμο των Φορέων Πιστοποίησης appeared first on ypaithros.gr.
  • Ξανά στο τιμόνι της Εθνικής ΔΟΕΠΕΛ ο Γιώργος Ντούτσιας
    Με την καθολική συμμετοχή των εκπροσώπων μελών τόσο του πρωτογενoύς, όσο και του δευτερογενούς και τριτογενούς τομέα του κλάδου της επιτραπέζιας ελιάς, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία διαδικτυακά στις 14 Ιουνίου 2024 η 9η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Επιτραπέζιας Ελιάς και οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Οργάνωσης. Την […] The post Ξανά στο τιμόνι της Εθνικής ΔΟΕΠΕΛ ο Γιώργος Ντούτσιας appeared first on ypaithros.gr.
  • Υποχρεωτική έως το τέλος Οκτωβρίου η προστασία από ανατροπές στα παλιά τρακτέρ
    Το ΥΠΑΑΤ με τροποποιητική απόφαση που δημοσιεύτηκε πρόσφατα στο ΦΕΚ 3041/Β/29-5-2024 δίνει παράταση στους γεωργούς – κατόχους τρακτέρ να εφοδιαστούν έως το τέλος Οκτωβρίου με προστασία, έναντι ανατροπής. Ήδη, οι κατά τόπους Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής των περιφερειών της χώρας ανακοινώνουν το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα και με την απόφαση, ότι «οι γεωργικοί ελκυστήρες που […] The post Υποχρεωτική έως το τέλος Οκτωβρίου η προστασία από ανατροπές στα παλιά τρακτέρ appeared first on ypaithros.gr.
  • Το ευρωπαϊκό βαμβάκι και η πρωτοβουλία EUCOTTON κερδίζουν τις εντυπώσεις στην Ιταλία
    Πριν από λίγες εβδομάδες, δεκάδες χιλιάδες αγρότες σε Ελλάδα και Ισπανία, τις χώρες που συγκεντρώνουν σχεδόν το 100% της Ευρωπαϊκής παραγωγής βαμβακιού, εκκίνησαν τη σπορά της νέας καλλιεργητικής περιόδου.  Οι δύο αυτές χώρες συνεργάζονται στενά για την προώθηση και ανάδειξη των χαρακτηριστικών ποιότητας και βιωσιμότητας του ευρωπαϊκού βαμβακιού, μέσα από πρωτοβουλίες όπως αυτή του EUCOTTON […] The post Το ευρωπαϊκό βαμβάκι και η πρωτοβουλία EUCOTTON κερδίζουν τις εντυπώσεις στην Ιταλία appeared first on ypaithros.gr.
  • Oλοκληρώθηκε το 6ο Food Experience Graviera Naxos!
    Γεμάτο ξεχωριστές γαστρονομικές εμπειρίες ήταν το 6o Food Experience Graviera Naxos, που διοργανώθηκε το τριήμερο 14-16 Ιουνίου στο νησί της Αριάδνης. Έλληνες και Ιταλοί σεφ μαγείρεψαν ιταλικές σπεσιαλιτέ και «απογείωσαν» τα πιάτα τους με τη Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π.! Στα ξεχωριστά cooking lessons που παρέδωσε ο γνωστός σεφ (και πρώην παίκτης του Master Chef), Χρήστος Μπάρκας, […] The post Oλοκληρώθηκε το 6ο Food Experience Graviera Naxos! appeared first on ypaithros.gr.