Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Karfitsa:
Newspaper website Website







Recognized text:
ΑΡ. ΦΥΛΛΟΥ 1030
WWW.KARFITSA.GR
FREE PRESS
ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΜΑΪΟΥ 2024
LIGHTS
Karfitsa Siti
Όλα όσα
συμβαίνουν στην
ΕΝΤΥΠΗ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ πόλη! Σελ. 19-30
CITY LIGHTS P
Ρεπορτάζ • Πολιτική • Αυτοδιοίκηση • Παραπολιτικά • Life Style • Αθλητισμός • Top Place
ΣΤ. ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ
ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΠΡΙΝΤ ΤΩΝ 120
ΗΜΕΡΩΝ ΣΕΙΡΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ
ΤΡΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ
Σε τάξη μπήκαν η καθαριότητα και τα προβλήματα της καθημερινότητας - Μέσα στους στόχους η
πεζοδρόμηση της Αγίας Σοφίας, το ξύλινο ντεκ και η δημιουργία χώρων παρκαρίσματος, Σελ. 08
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ
Σελ. 04
ΠΑΣΟΚ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ
ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ
Σελ. 06
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
ΕΥΡ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ:
Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ
ΣΑΝ ΠΟΛΗ – ΠΕΙΡΑΜΑ
Σελ. 07
ΑΦΙΕΡΩΜΑ
ΟΙ ΒΙΛΕΣ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ
ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Σελ. 10-13
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΤΕΙ ΣΤΑ
ΣΑΛΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ
ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΣΕ ΦΟΝΤΟ
ΔΗΜΑΡΧΟΥ.
Σελ. 14
Editorial: Πως θα ενισχυθεί η σύνδεση της εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας, Σελ. 02

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Δωρεάν γονιδιακός έλεγχος για κληρονομική προδιάθεση στον καρκίνο του μαστού – Σε ποιες γυναίκες απευθύνεται
    Η δυνατότητα για την υλοποίηση του προγράμματος είναι αποτέλεσμα δωρεών από υποστηρικτές (φαρμακευτικές, καλλιτέχνες, ιδιώτες, κ.λπ) που στηρίζουν σταθερά εδώ και χρόνια τον Σύλλογο και κάνουν δυνατή την ουσιαστική αρωγή μας στους ογκολογικούς ασθενείς. Μέχρι τώρα, στα δέκα χρόνια λειτουργίας του δικτύου, οι Γυναίκες στην Ογκολογία έχουν καταφέρει να πραγματοποιήσουν δωρεάν γονιδιακούς ελέγχους σε περισσότερα […] Το άρθρο Δωρεάν γονιδιακός έλεγχος για κληρονομική προδιάθεση στον καρκίνο του μαστού – Σε ποιες γυναίκες απευθύνεται εμφανίστηκε πρώτα στο
  • Σπανούλης: «Να ξαναφέρουμε την εθνική εκεί που πρέπει, τεράστιο κεφάλαιο ο Giannis»
    Την ανάγκη να κάνουν άπαντες αυτό που πρέπει, «για να ξαναφέρουμε την Εθνική εκεί που πρέπει», υπογράμμισε ο Βασίλης Σπανούλης σε συνέντευξή του στον ΟΠΑΠ. Ενόψει του προολυμπιακού τουρνουά που θα διεξαχθεί το διάστημα 2-7 Ιουλίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ο ομοσπονδιακός τεχνικός ξεκαθάρισε ότι τελείωσε ο κύκλος του στο Περιστέρι και πως σκέφτεται […] Το άρθρο Σπανούλης: «Να ξαναφέρουμε την εθνική εκεί που πρέπει, τεράστιο κεφάλαιο ο Giannis» εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Φλόριντα: 19χρονος, ελληνικής καταγωγής, σκότωσε τους γονείς του και τραυμάτισε αστυνομικό
    Ένας 19χρονος, ελληνικής καταγωγής, σκότωσε τους γονείς του και πυροβόλησε αστυνομικό στη Φλόριντα. Σύμφωνα με τη New York Post, η συμπλοκή καταγράφηκε από την κάμερα του τραυματισμένου αστυνομικού, πριν ο νεαρός πυροβοληθεί θανάσιμα το βράδυ του Σαββάτου. Πιο συγκεκριμένα, ο Christos Alexander Themelis Jr. πυροβόλησε θανάσιμα τον 51χρονο πατέρα του, Christos Byron Themelis μέσα στο […] Το άρθρο Φλόριντα: 19χρονος, ελληνικής καταγωγής, σκότωσε τους γονείς του και τραυμάτισε αστυνομικό εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Τζένιφερ Λόπεζ: Μια μάλλον αναπάντεχη ανάρτησή της για τον Μπεν Άφλεκ
    Ενώ επιμένει η φημολογία ότι οι Jennifer Lopez και Ben Affleck χωρίζουν, αν δεν έχουν χωρίσει ήδη, η 54χρονη ηθοποιός και τραγουδίστρια έκανε μια τρυφερή ανάρτηση για τον 51χρονο ηθοποιό με αφορμή τη Γιορτή του Πατέρα. Ανέβασε, συγκεκριμένα, ένα Insta story με μια παλιά φωτογραφία του και την τρυφερή λεζάντα: «Ο ήρωάς μας, ευχές για τη γιορτή του Πατέρα». […] Το άρθρο Τζένιφερ Λόπεζ: Μια μάλλον αναπάντεχη ανάρτησή της για τον Μπεν Άφλεκ εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Ιωάννης Μελισσανίδης: «Σε εκείνη τη μικρή ηλικία που ήμουν, θα μπορούσα να οδηγηθώ στην αυτοκτονία»
    Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε ο Ιωάννης Μελισσανίδης αυτή την εβδομάδα στην εφημερίδα Πελοπόννησος και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Ρηγόπουλο. Ανάμεσα σε άλλα, μάλιστα, ο Έλληνας Ολυμπιονίκης μίλησε από καρδιάς τόσο για τις επιθέσεις που έχει δεχθεί από τα ξεκινήματα του όσο και τις συμπεριφορές που προσπάθησαν να τον λυγίσουν κατά τη διάρκεια της διαδρομής. […] Το άρθρο Ιωάννης Μελισσανίδης: «Σε εκείνη τη μικρή ηλικία που ήμουν, θα μπορούσα να οδηγηθώ στην αυτοκτονία» εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.