Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Karfitsa:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Καιρός: SOS από τους μετεωρολόγους για το επικίνδυνο κοκτέιλ «Hot Dry Windy» – Η πρόγνωση των επόμενων ημερών
    «Καμπανάκι» κρούουν οι μετεωρολόγοι για τον καιρό που θα επικρατήσει από σήμερα στη χώρα μας και αναμένεται να ευνοήσει την εκδήλωση και την εξάπλωση πυρκαγιών.  Όπως ανέφερε ο μετεωρολόγος Παναγιώτης Γιαννόπουλος μιλώντας στο newsit.gr, ο καιρός θα είναι «Hot dry windy», δηλαδή ξηρός με αέρα και ζέστη. Ένα καιρικό κοκτέιλ που είναι γνωστό ότι βοηθά στην εξάπλωση των πυρκαγιών […] Το άρθρο Καιρός: SOS από τους μετεωρολόγους για το επικίνδυνο κοκτέιλ «Hot Dry Windy» – Η πρόγνωση των επόμενων ημερών εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Πανελλαδικές 2024: Τέλος Ιουνίου οι βαθμολογίες, τέλος Ιουλίου οι βάσεις – Ανοιχτή η πλατφόρμα για ενημέρωση μέσω SMS
    Κατά τις τελευταίες ημέρες του Ιουνίου αναμένεται να γίνουν γνωστές οι βαθμολογίες των υποψηφίων για μια θέση στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Οι βαθμολογίες πιθανότατα θα συνοδεύονται και από τα επίσημα στατιστικά των Πανελλαδικών Εξετάσεων, κάτι που θα μπορέσει να οδηγήσει σε πιο ασφαλείς εκτιμήσεις για την εικόνα των βάσεων εισαγωγής για τη φετινή χρονιά. Επιπλέον, η […] Το άρθρο Πανελλαδικές 2024: Τέλος Ιουνίου οι βαθμολογίες, τέλος Ιουλίου οι βάσεις – Ανοιχτή η πλατφόρμα για ενημέρωση μέσω SMS εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Αποκλειστική συνέντευξη – ποταμός του Θόδωρου Καρυπίδη στην Political: «Ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός και ο πρώην φυλακόβιος Μπέος θέλουν να μας βγάλουν από τα πλέι οφ»
    Ο Θόδωρος Καρυπίδης ανοίγει την καρδιά του στην «Political» και μιλάει για όλους και για όλα. Αναφέρεται στα αφεντικά των άλλων ΠΑΕ που θέλουν να χτυπήσουν τον Άρη, λέγοντας πως «ο ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό και τον πρώην φυλακόβιο Μπέο θέλουν να μας βγάλουν από τα πλέι οφ». Συνέντευξη στον Μίλτο Σακελλάρη Ο ισχυρός άνδρας […] Το άρθρο Αποκλειστική συνέντευξη – ποταμός του Θόδωρου Καρυπίδη στην Political: «Ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός και ο πρώην φυλακόβιος Μπέος θέλουν να μας βγάλουν από τα πλέι οφ» εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Απ. Λύτρας: Ο φόβος της συζύγου του ότι δεν θα την πάει στο νοσοκομείο και η προσπάθεια να ειδοποιήσει τους αστυνομικούς (Video)
    Σε σοκ εξακολουθεί να βρίσκεται η σύζυγος του δικηγόρου Απόστολου Λύτρα μετά την άγρια επίθεση που δέχθηκε από τον ποινικολόγο τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής μέσα στο αυτοκίνητό τους. Πληροφορίες του protothema.gr αναφέρουν πως το απόγευμα της Δευτέρας (17/6) η σύζυγος του δικηγόρου επικοινώνησε με ανώτατο αξιωματικό της Ασφάλειας προκειμένου να ενημερωθεί εκ νέου για το κουμπί πανικού ενώ σήμερα αναμένεται […] Το άρθρο Απ. Λύτρας: Ο φόβος της συζύγου του ότι δεν θα την πάει στο νοσοκομείο και η προσπάθεια να ειδοποιήσει τους αστυνομικούς (Video) εμφανίστη
  • Συγκλονίζει 44χρονη που δέχτηκε επίθεση από σκυλιά στη Θεσσαλονίκη: «Ήταν σαν να ήμουν η τροφή τους» (ΦΩΤΟ+Video)
    Εξιτήριο από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλευόταν, πήρε η 44χρονη που δέχθηκε επίθεση από μία αγέλη αδέσποτων σκύλων στο Φίλυρο της Θεσσαλονίκης. Η ίδια είναι ακόμα σοκαρισμένη, λέγοντας στην ΕΡΤ πως δεν μπορεί να ξεχάσει τα όσα της συνέβησαν. “Μου επιτέθηκαν τουλάχιστον δέκα μεγαλόσωμα σκυλιά. Έκρυψα το πρόσωπό μου και έπεσα μπρούμυτα για να προστατευτώ. Ήταν σαν να ήμουν η τροφή τους”, ανέφερε συγκλονισμένη. […] Το άρθρο Συγκλονίζει 44χρονη που δέχτηκε επίθεση από σκυλιά στη Θεσσαλονίκη: «Ήταν σαν να ήμουν η τροφή τους» (ΦΩΤΟ+Video) εμφανίστηκε πρώτα στο Κ